Ortalama puan
2,5
yayın
-
Habertürk
-
Kültür Mafyası
-
Tersninja
Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Habertürk
"Kıyamet Günü", aynı tarihsel olayı ele alan Antonioni etkili Tayland yapımı, Aditya Assarat imzalı anti-felaket filmi "Wonderful Town" (2007) gibi üst düzey bir eser değil. Ancak onun ‘bölgede yaşayanlar' bakış açısını, ‘yabancılar'a uygulamasıyla da hatırlanacak bir miras bırakıyor.
Kültür Mafyası
Geriye kalan, klişelerle mücehhez ‘sıradan' bölüm, sulardan kurtulmayı ve birbirlerini kaybeden aile bireylerinin yeniden buluşma çabalarını kapsıyor; ki üstelik tam da burada devreye giren duygu sömürüsü, bir daha da filmi terk etmiyor..
Tersninja
Naomi Watts'ın şimdiden ödüllere aday gösterilen, belki Altın Küre'ye uzanmasını sağlayacak fizik ağırlıklı performansı gerçekten iyi. Ewan McGregor da aynı şekilde. Fakat Lucas'ı oynayan çocuk oyuncu Tom Holland inandırıcılığa en az kitabi diyaloglar kadar zarar vermiş.