Kıyamet Günü

Damla AĞÜZÜM
Damla AĞÜZÜM

16 Kasım 2020 tarihinde eklendi
GERÇEKLERİN GÖLGESİNDE BİR DRAM

Türkçeye 'Kıyamet Günü' olarak çevrilen bu eser, 2004 senesinde Tayland'da yaşanan tsunami faciasından sağ kurtulan bir ailenin hikayesini anlatmaktadır. Hikaye adeta bir melodram olmasında rağmen, hikayenin gerçekte yaşandığının bilinmesi merak duygusuyla birlikte filmin ilerlemesini sağlamaktadır. Hikayenin akıcılığını sağlayan şey ise ailenin çocuklarının birbirine tekrar kavuşup kavuşamayacağına dair duyulan meraktır.
Kleopatra
Kleopatra

26 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Fazlasiyla duygu yuklu bur film. Beni aglatti baya. Duygusal film arayanlara bire bir.Cocuk oyuncular cok iyiydi.
tenekecezve
tenekecezve

4 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Bu filme klasik felaket filmi denmez. Aslında aile bağlarını anlatan dramatik ve zaman zaman ağlatan duygusal bir film bu.

Öyle The day after tomorrow gibi bir felaket filmi bekliyorsanız sizin için yetersiz kalır ancak sadece 10-15 dakikalık ve gerçekten çok inandırıcı çekilmiş tsunami sahneleri var.

İşin özü güzel bir aile dramı izlemek isterseniz ve aile kavuşmaları sizi etkiliyorsa yanınıza mendil alarak izlemenizi tavsiye ederim... :)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

15 Eylül 2013 tarihinde eklendi
gerçek bir olayın çarpıtıcı hikayesi kendini izletiyor 7/10
su-sisesi
su-sisesi

1 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
bu tarz bi hikaye için beklenen fazla bi emek harcandığı kesin..tsunemide hayatı alt üst olan bi ailenin gerçek hikayesi büyük bi beklenti içinden olmadna izlmeye başlıycaksını ama umdupunuzdan iyi bi film bulucaksınız..tsunami sahneleri oyunculuklar ve yönetim gayet başarılı
greendestiny
greendestiny

12 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Güzel bir felaket filmi, birkaç sahnede ağlatıyor. oyuncularda filmin hakkını vermişler gerçek bir olaydan uyarlama olması nedeniyle daha bir etkili olmuş duygusal anların arttığı sekanslarda..fakat tsunami görüntülerinde bence clint eastwoodun filmi hereafter daha başarılı.