Ip Man
4,6

AstalaVista
AstalaVista

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Yip man (9 point).. Hemen aRşiviMe ekLedim..
Spartacus-2
Spartacus-2

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sonu başında belli olan zaman geçirmek için ideal filmlerden...Ülke bağımsızlıkları adına iyi bir direniş.Bruce lee abimizin de filmin sonunda geçmesi güzel bi anektod.10/6.8
ensaribya
ensaribya

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Belki de herkesin olmak istediği kişi o:IP MAN...kesinlikle izleyin..bir filmin ötesine geçmeyi başaran eserlerden..puanı yoktur sadece izlenmeli.
Sandalphon
Sandalphon

5 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Hayretler içerisindeyim, çok uzun zamandır bir filmden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum, ismini daha önceleri duymuştum fakat izlemeden önce bu kadar harika bir filmle karşılaşacağımı hiç sanmıyordum, sadece izlenmesi gereken filmler arasında olduğunu düşünüyordum fakat bence onun da ötesinde gerçek bir sanat söz konusu, izlememek kesinlikle çok büyük kayıp olacaktır!.....
_denizo_
_denizo_

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Dövüş filmi olarak kesinlikle düşünmeyin. Çok güzel bir film savaşın insanları ne hale getirdiği bir kez daha gözler önüne seriliyor.
directsbs
directsbs

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin bitmemesini o kadar çok istedimki! kesinlikle ama kesinlikle mükemmel, tabiki zevkler tartışılmaz ama hangi mantık arkadas bu filme kotu der... ki bu film yarı biyografik bir film izlerken kısmen gerçeklik payının olduğunu biliyorsunuz bu sizin filmden nerdeyse 2 kat daha fazla zewk almanızı sağlıyor. 10 veriyorum yeniden ve yeniden
efo
efo

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film. 2 ay boyunca bu filmi ekiyordum, salt bir dövüş filmi sanıyordum, içi boş olanlardan ama Ip Man bu ön yargımı çok güzel bir şekilde yedirdi bana :) Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden.
suadiyekartali
suadiyekartali

11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ilk olarak harika samimi bir film ve çok içten...
Filmin başından son dakikasına kadar hiç sıkmayan mükemmel bir film kesinlikle izlenmeli...
10/9
tayfunultraslan
tayfunultraslan

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
filmin aynı zamanda biyografi niteliği taşıması değerini kat be kat arttırdı,mutlaka izleyin..10/9
nellyo33
nellyo33

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
dikkat ettiniz mi her vuruştan aynı ses çıkıyorbelkide benim izlediğimde öyleydi
Yusuf D.
Yusuf D.

30 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Sıkmayan aksine akıcı ve heyecanlı bir biyografik film, Donnie Yen faktörüde etkili bunda. Büyük ustayı saygıyla anıyorum.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Çok çok çok hoştu.Bir filmde hem dram hem aksiyon yada döğüş diyelim hem diyaloglar çok güzel olurda sonra bu 3 unsur mükemmel bir şekilde önümüze konulursa bizede keyifle izlemekten başka birşey kalmaz heralde...10/10
Vartenor
Vartenor

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Wing-Chun sanatını önemli bir Sifunun hayatını baz alarak anlatılmış güzel bir yapım.Uzak doğu filmlerinden pek haz duymayışıma rağmen filmin yönetmenine hayran kaldığımı söyleyebilirim.İzlenebilir bir film.
peerless92
peerless92

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
waw waw waw...Diyicek bişey bulamıyorum.Muhteşem bir film şiddetle tavsiye ediyorum filmin bitmesini istemedim desem sanırım filmin nasıl oldugunu tahmin edersiniz harika 10/10
star9
star9

1 Kasım 2011 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi etkileyici bir film mutlaka izleyin