müthiş bir film kungfu ustası döktürüyor. Felsefesi ile insanlara örnek oluyor. japonlardan neden nefret edildiğini anlatıyor. izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
çok çok başarılı.sahneler müzik oyunculuk.kesinlikle tavsiye ediyorum.-vurdu kırdı biraz fazla olmasına rağmen- düşünce gerçekten anlatılabilmiş. 2-3 sahne var ki hele.. efsaneler arasına girdi bizim aramızda..izleyin 10/10
Gerçekten güzel film; dövüş tekniği dram ve tarihi işlemeleri çok iyi Çin'in tarihini değiştiren ya da yön veren karakterlerden birigibi anlatılmış filmde acaba gerçekte de öylemi serinin tüm filmleri güzel sırasıyla izlenirse eşsiz bir tad ve duygu bütünlüğü verir.
bence bu film icin "kesinlikle bir kere izlemekle yetinmeyeceksiniz." diye yasal bir uyari koymalari gerekir. muhtesem bir film ve donnie yen den muthis bir oyunculuk.
film tarihi gerçeklere dayanmaktadır. ayrıca senaryoya da iyi aktarılmıs oyunculuklar cok iyi ve güzel bir film ortaya cıkmıs. ily_akirmak adlı arkadasım çin tarihi bilmeden okumadan ezbere konuşma elinde internet var gir bak bakalım bu adam neymiş ne yapmıs hani filşmden anlamıyorsunuz bari tarihe saygı gösterin biraz. Grandmaster Ip Ching tarafından yazılan otobiyografisini internette bulabilirsin önce okuyun ezbere konusmayın biraz yahu cileden cıkıyorum
Uzak doğu filmlerinden nefret eden biriyim ama bu filme bayıldım.basit bi konusu olmasına ragmen güsel işlenmiş bi film.Abartı yok dövüş sanatlarını gerçekliği ile yansıtmışlar mutlaka izlenmeli derim ben. 9/10
ya arkadaş bu nasıl filmdir böyle resmen sinirlerim bozuldu resmen! =) Görsel dövüş zevki max. olan bir film. Ip Man i canlandıran adamı da gerçekten takdir etmek lazım müthiş dövüşüyor. benm oyum 10!