efo
7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir film. 2 ay boyunca bu filmi ekiyordum, salt bir dövüş filmi sanıyordum, içi boş olanlardan ama Ip Man bu ön yargımı çok güzel bir şekilde yedirdi bana :) Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden.
Tek kelime : Harika. İkinci filmi 2010da geliyor diyorlar. Eğer yeni filme Bruce leeyi de eklerlerse ve Yip Man ve Bruce Lee arasında bağıntı kurarlarsa ikinci film kesinlikle dünya klasikleri arasına girer bence
bazi arkadaslar asiri bi milliyetcilikten bahsediyor sanki ordada savas yok kirda oturup piknik yapiyoruz savasin icindesin tabiki ulkeni savunacaksin boyle bi durumda:) konu senaryo ve gercekci sahneleriyle harika bi film 10/9 oda alt yazi yuzunden:)
Son zamanlarda izlediğim en güzel dövüş filmi diyebilirim. Çok etkileyiciydi. Ancak 2. filmde ne anlatacaklar merak ediyorum doğrusu. Çünkü filmin sonunda her şeyin ne olduğu anlatıldı. Boşluk bırakılmadı... 9/10