gerçekten izlemeden önce filmin ismi beni hiç çekmedi. ıp man mı oda ne dedim içimden belki de izlemeyen diğer arkadaşlarda benim gibi düşünmüşlerdir. fakat filme bir başladım aman Allahım bu ne güzel film böyle. uzak doğu filmlerine hep ilgi duymuşum severek izleişimdir ama bu daha farklı bence bu 10 numara bir film arkadaşlar izleyin başka birşey demiyorum
çok çok başarılı.sahneler müzik oyunculuk.kesinlikle tavsiye ediyorum.-vurdu kırdı biraz fazla olmasına rağmen- düşünce gerçekten anlatılabilmiş. 2-3 sahne var ki hele.. efsaneler arasına girdi bizim aramızda..izleyin 10/10
film tarihi gerçeklere dayanmaktadır. ayrıca senaryoya da iyi aktarılmıs oyunculuklar cok iyi ve güzel bir film ortaya cıkmıs. ily_akirmak adlı arkadasım çin tarihi bilmeden okumadan ezbere konuşma elinde internet var gir bak bakalım bu adam neymiş ne yapmıs hani filşmden anlamıyorsunuz bari tarihe saygı gösterin biraz. Grandmaster Ip Ching tarafından yazılan otobiyografisini internette bulabilirsin önce okuyun ezbere konusmayın biraz yahu cileden cıkıyorum
Gerçekten güzel film; dövüş tekniği dram ve tarihi işlemeleri çok iyi Çin'in tarihini değiştiren ya da yön veren karakterlerden birigibi anlatılmış filmde acaba gerçekte de öylemi serinin tüm filmleri güzel sırasıyla izlenirse eşsiz bir tad ve duygu bütünlüğü verir.
bence bu film icin "kesinlikle bir kere izlemekle yetinmeyeceksiniz." diye yasal bir uyari koymalari gerekir. muhtesem bir film ve donnie yen den muthis bir oyunculuk.