Kaçış Planı

yildirimali44
yildirimali44

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
russell crowe olurda flim kötü olur mu? son zamanlarda seyrettiğim en sağlam aksiyonlardan..
aşkın insana nelere yaptırabileceğini gerçekten çok iyi sunmuşlar 9/10
AstalaVista
AstalaVista

güzel bir polisiye - macera

temposu yüksek, seyirlik, kaçırmayın derim
beck31
beck31

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Konusunu okumadan başladığımda direk Pour Elle geldi aklıma. Orijinal filmi izledikten sonra izlemesi biraz sıkıcı gelebiliyor. Russell Crowe sevilmeyecek adam değildir fakat Pour Elle deki oyunculuklar daha güzel, atmosfer daha oturaklı. Onu izleyin derim. 5/10
karamsar87
karamsar87

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi.çoktandır bukadar sağlam senaryolu bir film izlemedim. hollywood filmlerinden iyice soğumayabaşlamıştım.sıkılmadan keyifle izlenebilecek bir film kaçırmayınderim iyi seyirler 9/10
cangursesli
cangursesli

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Türü seviyorsanız, mutlaka izleyin... İki saat sürmesine rağmen asla sıkılmayacaksınız. Emin olun. Kurgu, oyunculuk (özellikle Russell Crowe)ve temponun hiç düşmemesi bunu sağlıyor. Her an bir sonraki sahnede ne olacak diye merak ediyorsunuz. Rolü kısa da olsa Liam Neesonu da kadroda görmek çok iyiydi. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Başka bir yorum yapamıyorum. Mutlaka izleyin...
aktas4161
aktas4161

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
izleyiciyi fazla kilitleyen bir film değil ama yinede izlenir 10/7
odinhan
odinhan

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Güzel senaryo , heyacanlı bir film.

10/7
rusty30
rusty30

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Son birkaç yıldır sinema açısından verimli geçer oldu. Kadro süper. Russell Crowe ara vermeksizin başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.