Kaçış Planı

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
Gereksiz uzunlukta olması ve sürekli sarkması bir yana ciddi bir inandırıcılık sorunu da var.Otoban sahnesi dışında kayda değer bir an hatırlamıyorum şu anda.Hollywood'dan her sene böyle filmler çıkıyor işte,teknik açıdan kusursuz ama içerik olarak daha önce defalarca izlediğimiz filmlerden.Russell Crowe Ridley Scott'ın fetiş oyuncusu olarak kariyerinde ilerleyememeyi göze almıştı zaten.Paul Haggis'li bu filmi de kendisine ne bir şey katar,ne de bir şey götürür.
odinhan
odinhan

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Güzel senaryo , heyacanlı bir film.

10/7
Demirtas
Demirtas

10 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Fransız filmi Aşk Uğruna'yı birde Amerikalılardanizlemek isterseniz buyrun. Orjinali kadar etkileyici olmasada yinede kendini izletiyor. Özellile Fransız versiyonunu izlemediyseniz daha çok keyif alabilirsiniz.
potasyum
potasyum

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı buldum,senaryosu biraz klişe olabilir ama filmde heyecan yaptığım çok sahne vardı.Tipik bir amerikan aile tipi aksiyon filmi olsada beğendiğimi söylemek isterim.
m-cengiz
m-cengiz

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Orta karar bir film diyebiliriz.
Konu çok sıradan geldi bana. oyunculuklar ve teknik her zamanki gibi iyiydi
Ama sahneler gereksiz uzatılmış.

Ben eğer şehirde o an aranan iki kişiden biriysem ve benim için yolların tamamı polisler tarafından tutulmuşsa arabadan inipte uzun uzun çimlerde oturmam.

10 üzerinden 6,5 / 7 alabilecek bir film.
Arda Doğan
Arda Doğan

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok büyük beklentilerle izlemeyin farklı konulu klasik aksiyon filmi.
Rollercoaster
Rollercoaster

27 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Oldukça sürükleyici bir filmdi.Filmin başında oluşan soru işaretine ancak sonunda cevap bulabiliyorsunuz.Kahramanımızın aile sorunlarıyla uğraştığı durgun bir 15 dakika,ardından planlarını uygulamaya çalıştığı heyecan dolu bir 20 dakika arasında gidip geliyor film.Ama ben filmin afişine takıldım.Afişte görünen John Brennan sanki James Bond filmlerinden çıkmış gibi.Ama filmdeki kahramanımız sıkıntıya geldi mi kusmaya başlayan,bazen panikleyip hata yapmaya başlayan,aslında sıradan biri.Yani afiş filmi pek yansıtmıyor...7,5/10
Azeroth
Azeroth

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sonraki 3 gün adlı bu film kaçış filmi gibi gözüksede prison break gibi en ince detayına kadar düşünülmüş ve ince zeka gerektiren bir yapım değil.

Az buçuk duygusal az buçuk hüzünlü ve az buçuk hareketli olan yapım benden az buçuk yani 5.5 puan alır.
erasmus1984
erasmus1984

1 Mart 2011 tarihinde eklendi
orijinal filmi izleyenler (pour elle) bu filmi cok fazla begenmeyeceklerdir. Ilk filmde bana gore oyunculuklar daha kaliteli, buna ragmen pour ellenin puani doldukca dusuk,ilginc...
Embayt
Embayt

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
ilgi çekici bir konu. fakat çok daha güzel işlenebilirdi diye düşünüyorum. kurgu olarak yetersiz buldum. fena değil ama izlenebilir.
napitexfilm
napitexfilm

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
filmi dün akşam izledim son bölümünde oldukça heycanlandım kurgusu iyi tasarlanmış ama filmde tat vermeyen sahnelerde çoktu anlatım bazı yerlerde sıkıcı olmuş 10/7 puan
theyurdal
theyurdal