seyre değer bir film fakat burada e.nun oyunculuğunu arkadaşlar çok abartmışsınız bende e.nı çok severim hatta 1 numaralı filmim fight clubdur fakat richard gerede çok iyi bir performans sergilemiş. ailenizle beraber izlenebilinecek oyunculukların muazzamlığını görmek adına yine. sonu tahmin edilebiliniyor çok fazla şaşırtmadı açıkçası, bu tür aldatmaca roller bir çok psikopat katil tarafından oynanan klişe oyunculuklar reelde, guguk kuşundada benzer bir örnek vardır izleyenler bilirler. fakat bunu güzelleştiren tabii ki edward nortonun oyunculuğu olmuştur.
Bazı filmler vardır büyük beklentilerle izlemeye başlarsiniz, süre aktikça beklentilerinizin etkisiyle de e hani diye sorularla bogusursunuz. Ama sizi oyle bir son 30 dakika bekliyordur ki filmin sonunda tabiri caizse donup kalirsiniz. İşte Primal Fear oyle bir yapim. Ayrica sinema tarihine Edward Norton'u kazandiran film olarak da bilinir. Başarılı senaryosu, oyuncu performanslari ve izlemekten cilginca zevk alacaginiz Richard Gere-Edward Norton performansliyla guzel bir film.
film belli bi yere kadar klasik bi şekilde ilerliyordu ama sonradan kendine has bi şekil aldı filmin kurgusu ve oyunculuklar çok iyiydi sonuda güzeldi ama biraz kısaydı tam bağlayamadılar sonunu 10 üz 7.1
Edward norton gerçektende müthiş bir performans sergilemiş,tam olarak bilmiyorum ama belkide ilk filmi,ve filmin sonu şaşırtıcı,mutlaka izlenmesi gereken bir film,iyi seyirler.
bu filme ilk yorum yapan ed hayranı olmaktam mutluluk duyuyorum ed e bir kere daha hayran olduğum bir filmdir orijinal sesiyle izlenmesi tavsiye edilir kekeme olmayan bi karakteri ed kekeme oynamış ve altın küreyi kapmıştır...
efenim beyaz perdem renklenmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş primal fear ımız , büyük bi eksiklikti.. edward norton un kariyerinin ilk basamağı, parlak yıldızının atılan ilk cilası,, sadece izleyinnnnnnn derimm.. 10/10
..vaYy gerçektn güzel bir filmdi sonu çok etkileyiciydi özellikleyalnız ben Richard gere den 3 saniye önce olayın farkına vardım ve o and a sanırım belkide filmin içine çok girdiğimden ( ya da o da da tek başıma olduğumdan )acayip bi ürperdim, hadi korktum diyim nedense ...9/10 izleyiNn...
Kurgusu ve Edward Norton'ın performansı müthiş; etkileyici ve sürükleyici bir film.Gerektiği yerlerde arttırılmış bir doz var.Kopmak imkansızlaştırılmış...
yazık ya bu kadar puan verilirmi bu filme.film de senaryo bayat en başta.bu çoklu kişilik olayı yetti artık.daha en başta belli oluyo herşey filmin cinayetten sonrasını izlemeye gerek yok bi de sonu havada kalıyo.