İlk Korku
4,4

yellowred86
yellowred86

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
yav kardeşim şu yorumlarınızı biraz dikkatli yazın.
şimdi senin yorumunu okuyan adam direk filmin sonuna kilitlenecek ve büyük beklentiyle izleyecek sonuçtada film güzel olsa bile beklentisinin altında olacak hayret bişey ya
intense-2
intense-2

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filmin sonu için 2 ihtimaliniz varsa şaşırtıcı olmaz. Sadece zaman kaybı.
Kültürün 50 Tonu
Kültürün 50 Tonu

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Son sahnesine kadar gelgitleri olan ve merak uyandıran bir başyapıt. Edward Norton, nasıl karakter olunur sorusunun cevabını bu filmde göstemiş...
Cemo Ozan
Cemo Ozan

22 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Filmin son sahnesine kadar üzüldüğünüz adama son sahnede dumura uğramış gibi hissediyorsunuz. Edward Norton'un oyunuculuğu bence muazzamdı.
Semih Namlı
Semih Namlı

13 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Yankı uyandıran bir cinayet, bir zanlı ve onu ücretsiz olarak savunan prestijli bir avukatın hikayesi filmin ana çerçevesini oluşturuyor.

Şunu daha önce kendinizce sorgulamışsınızdır: "Savunma avukatlığı yapan hukukçular müvekkillerinin suçlu olduğunu bilse bile onları savunmaları etik midir?" Filmi izlerken bunu bir kez daha sorgulayacaksınız.

Gizem, merak, sürükleyicilik unsurlarını gayet başarılı bir şekilde barındıran bir film. Filmin akışına kendinizi bırakın. Kimin masum kimin suçlu olabileceğine çok kafa yormayın. Ufak tahminleriniz olsa da bırakın hikaye sizi alsın götürsün.
toxicty
toxicty

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
edward norton nun kesfedıldıgı muthıs ötesi bır karakter oyunculuk yetenegını gosteren harika bı fılm fınalı supriiz:))
carmit-b
carmit-b

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
harika bir film richard gere de edward nortonda çok iyi oynamışlar bu türün fanatikleri kesinlikle izlemeli ve film sonunda siteye dahil olduğu içinde sevindim=)
odabasy
odabasy

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izledim süper bir filmdi richard gerede hakkını vermiş norton da mimikleri ve hareketleriyle süperdi izleyin :P
aragorn-626
aragorn-626

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
edward norton süperdi
selimbos
selimbos

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmin başından beri acaba kim diyorsunuz ama sizi müthiş bir final bekliyor. Resmen beynim uyuştu tüylerim diken diken oldu... çok çok güzel. Pişman olmadığım ender bir film... Yanlız bir şeyi anlamadım Edwort Narton'un madem ikinci bir kimliği yok. O halde kız arkadaşının soyundurulmasına neden izin verdi. izlemeyenler için daha açık soramıom
sumuh23
sumuh23

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Edwar Norton her zamanki gibi harikaydı.Şaşırtıcı bir son.Mükemmel bir filmdi.
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Edward Norton resmen oyunculuğunu konuşturmuş. Sadece onun için bile seyredilir.
ozanozborn
ozanozborn

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmi bilmiyordum tesadüfen tv de izledim
iyi film olmuş. 96 yapımı olduğu için daha çok taktir edilebilir.artık şok sonlara biraz alıştık ve kendimizi hazırlamaya başaldık sanırım.
yapım yılı filmin değerlendirilmesinde çok önemli bana göre bu açıdan bakıldığında game benim listemde başı çeker onu the others takip eder ne 6.his nede sawwww
santiago17
santiago17

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gene edward norton gene harika bir film..Gene harika oyunculugun konusturmus edward.Bi insan bukadarmı şekilden şekile girebilir ya her filmde farklı bir karakter artı bu filmde birden fazla karakter :)İzlemenizi kesinlikle tawsiye ederim eğer edward norton hayranıysanız kaçırmayın .. 10/10
hugareva
hugareva

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Edward Norton filmin sonuna doğru alkışı çakınca bende kalktım ayağa ve onu alkışlamaya başladım,anlayın ne derece kaliteli oynamış :))o kadar film izledim sonunda şok eden dumura uğratan ve bu film eski olmasına rağmen beni şaşırttıysa ve flm bittikten sonra hala etkisindeysem bu bana göre bir başyapıttır.izleyin ! izleyin! izleyin!izlettirin! izlettirin! izlettirin! 10 puan !...