The Hangover 2: Felekten Bir Gece Daha: en yeniler yorumlar
The Hangover 2: Felekten Bir Gece Daha
3,8
Amir Han
24 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Cyrstal adındaki maymunun serinin ikincisine neşe ve komedi kattığı aşikar. Onun olduğu sahneler filmin en komik kısımlarını oluşturuyor. Stu (Ed Hulms) ve Alan (Zach Gala...) ikilisi filmin en iyi başrol oyuncularıydı. Açıkçası Phil karakterini canlandıran Bradley Cooper'a hiç kanım ısınmadı. Oysa "Limitless" filminde harika bir oyun ortaya koymuştu. Bir de Mike Tyson'ın filmdeki kısa da olsa rolü çok gereksizdi. Onun adına da karizmayı çizdirmiş diyebilirim. Belli ki yapımcılar gişeye oynamak için bu boksör eskisini ve porno filmleri oyuncusu Yasmine Lee'yi kadroda bulundurmakta beis görmemişler. Bel altı espri yapacağım diye Yasmine Lee'yi anadan üryan sergilemenin ne mantığı var onuda anlamış değilim. Eğlenmek ve biraz neşelenmek isteyenlere tavsiyemdir. Not: Aile ortamında izlenilmemesinde yarar var. (bkz. erotik görüntüler.)
Olacakları bildiğin bir film izliyorsun.Sıkılmadan erler sıcak oldukları için izletiyor Garner delilikleri, maymunun sıradışılığı, bangkok in..Doug'un hangover 1 in aksine ete süte karısmaması,hangover 1 le tıpatıp aynı olması out.
Ilk filmin üstüne çikma sansi zaten yoktu;konsepti degistirmeden ufak birkaç detayla farklilik yaratmasini bekledim.Ama beklentim bosa çikti.Resmen ilk filmin kopyasi olmus.Böyle olunca da para kazanma kaygisiyla yapilmis oldugu izlenimi olusturuyor.Çok fazla negatif seyler yazmak istemiyorum,aslinda çok saglam espriler var,macera yine biraktigimiz gibi ama hiçbir izleyicilerin ilkinden sonra bu filmle tatmin olacagini sanmiyorum...6/10
benim anlmadığım bir nokta var yorum yopan bazı arkadaşlar diyorki sinemada izlemye değmez dvd sini alın bir sinema biletinin biletininfiyatı bellidir.....piyasaya yeni çıkmış orjinal bir dvd ninde öyle tabiiii...uzun lafın kısası dvd daha pahalıya mal olucakttır......entel dantel dvd sini alın diyen kesin korsan cılarda alıyodur....kaç tane orjinal dvd niz var.....2 lirya korsan dan almaya benzemez yani..
İzlerken insan ilk filmle mukayese ediyor ister istemez. Tabi ki ilk filmi bilinmezlikler içerisinde izledik. Gece hatirlanamaz falan filan, pür dikkat ne olacak diye merak ediyorduk. Lakin bu filmde biliyorduk, o gece yasanacak hatirlamayacaklar, olaylar gelisecek... Buna rağmen hiç sikmadi, Alan oldukca güldürdü :)