Güneşin Oğlu
3,6

selmayurdasavas
selmayurdasavas

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar fılmın nesını beğenmedınız anlamadım.Sonucta bu bir sanat ya da eğitici-öğretici film değil.Adı ustunde komedi.Bu tur içinde değerlendırın.He hıç komık değildi gulmedım dersenız anlarım sonucta zevk meselesıdır Ama bence acayıp komıktı.Izledığım turk fılmlerınden en cok gulduğumdu.Evet cok fazla kufur vardı kı normalde rahatsız olurum bu durumdan ama fılmde hepsı cuk yerıne oturuyordu :) Kesınlıkle ızlemenızı tavsıye ederım.
ilsalaron
ilsalaron

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İlk önce şunu belirteyim bu filme Atilla Dorsayın bugün yazdığı yoruma bakıp ta sakın gitmemezlik etmeyin üstat bu filmi nasıl beğenmemiş anlayadım. Ben bırakın beğenmeyi hayran kaldım, son zamanlarda buna (sanırım G.O.R.A. dahildir) bir Türk filminde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bir ara kendimi o kadar kaptırdım ki gülmeye seyirciler acaba bu adam sinir krizi mi geçiriyor demiştir. Son zamanların en iyi Türk komedisi bana göre, 'Polis' filminde oynayan ekibe 'Avrupa Yakası'nın İffeti Hümeyra da katılmış. Ekip süper, Konu ilginç bir o kadar sürükleyici, Kurgu harika ama en önemlisi Özgü Namalın kendi seslendirdiği 'Çapkın Kız' şarkısı olağanüstü bir ses daha ne olsun. 'Mustafa' filminin tartışmalarından kurtulup bu filme gidin hiç olmazsa eğlenirsiniz.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Polisin kendine özgü bir seyirci kitlesi vardı ve Polis bana göre de şahane bir yapımdı..Umarım onun verdiği tadı bu filmde de alabiliriz.
can07
can07

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok ilginç bir konusu var.Gitmek istediğim bir filim..