Güneşin Oğlu
3,6

volkanick
volkanick

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Özgü Namal Okan Bayülgenin programında filmin çekimlerinin bittiğini söyledi.(12.10.2008)Çünkü yönetmen yine Özgü hanımın tabirine göre 3 günde senaryo yazıp bunu 10 günde çekebilen bir sinema dahisiymiş!.Bunu söylerken inanmıyor gibiydi söylediğine veya yönetmene ince bir dokundurma yapıyordu.İnanın sabah bir şiir veya makale yazarsanız akşam o yazdığınız şeyi okurken ne yazmışım böyle aman kimse görmesin dersiniz.Çünkü yazdığınız şeylerin üzerinde çalışmanız gerekir.Siz o şiiri/makaleyi kimse görmeden çöpe atabilirsiniz ama bu bir sinema filmiyse ömrünüz boyunca onu sırtınızda bir kambur olarak taşırsınız.Nitekim yönetmen bir önceki filmi çocukta bunu yaşadı her ne kadar yorumların genelinde Polisten bahsedilip bu film görmezden gelinsede..Mesela banada şu anda yazdığım bu yorum mükemmel bir eleştiri yazısı gibi geliyor ama belkide birazdan okuduğumda iğrenç bir şey olduğunu düşünebilirim yada belkide şu anda siz öyle düşünüyorsunuz.Kısaca üzerinde daha fazla emek harcanmış filmler görmek istiyorum.
boldheart
boldheart

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Farklı bir tarzı olan insana ilginç gelebilecek bir film oyunculuklar çok iyi ama film için aynı şeyleri söylüyemicem her ne kadar sıradanlıktan kurtulamasada olaylar arasındaki bağlantıyı iyi kuramasada fena bir türk filmi değil boş vaktiniz varsa ideal...
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Senaryoda rezalet işleyişde rezalet.Rezaletler zinciri.Birde hollywood filmleri tarzı bir finali varki,benim ders çalışma masam gibi dağınık.
gul-nw
gul-nw

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
olayın sonunda zekice bir çözümleme yok genelde bu tür filmlerde filmin sonunda vay be diyosun ama bu film sonu çok basit olmuş.. haluk bilgineri görünce güzel bir filmdir dedim ama tam bir hayal kırıklığı...
tizep
tizep

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Cihangirin entel müdavimleri cafede otururlarken canları sıkılmış önlerinde ki kağıtlara senaryo babında birşeyler çizittirivermişler. Film Cihangir semtinde başlıyor yine orda bitiyor. Ortada ne elle tutulur bir senaryo var ne kurgu ne de prodüksiyon var. Haluk Bilginerde olmasa hiç çekilmez. Çekilmezse böyle filmler daha iyi olacak.
aydin-dereli
aydin-dereli

4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü bir film. Tamamen fiyasko.10/3
losteren5
losteren5

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
polis filmindeki nie aynı başrol kadrosu?....sakıncalı bence...
adovic
adovic

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
köksal engür adına izledim başka türlü izlemezdim.Çünkü onur unluye pek ısınamadım
chichico
chichico

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tvde fln denk geldiniz o an yapacak işinizde yok oturup izleyebilisiniz ama özellikle oturup izlenecek bir film değil bence haluk bilginer bile filmi kurtaramamış...
delukanli
delukanli

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
neden bazı yönetmenler böyle filmler yapıyo hiç anlamıyorum bu filme türk filmi olduğu ve haluk bilgineri sevdiğim için gittim ama yönetmenin daha önceki filmlerinin kötü etkisi vardı içimde sağda solda arkadaşlar gitme ya bu filme ne işin var parana yazık her zamanki gibi çok kötü bi film diyolardı diyenlerin çoğuda filmi izlememişlerdi ama çokda haklılardı bile bile lades dedim ve gittim.bizim bazı türk yönetmenlere soruyorum tamam bi film yapıyosunuz anladık ama niye böyle boş ve gereksiz filmler yapıyorsunuz zaten herkes türk filmlerine ön yargılı böyle filmler yapıcanıza 3 film yerine adam gibi 1 film yapın bizleri memnun edin ondan sonrada türk sinemasına kimse gitmiyor sinemamıza destek verin diyorsunuz ama gidenlere ne gösteriyorsunuz ne vaad ediyorsunuzki böyle diyorsunuz
sosyalfobik
sosyalfobik

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hikaye gerçekten çekici fakat filmi seyrettiğinizde böyle çekici bir hikayenin üzerinde fazlaca kafa yorulmadan tamamlandığını hissediyorsunuz.Yönetmen genç ve yaratıcı bir arkadaşa benziyor.8/10 filmden sonra dünyada ilgi uyandıracak avangard filmler yapacağına inanıyorum/hissediyorum.Şu küfür mevzuu türk sinemasından salt komedi unsuru olarak kullanılmaktan çıkartılsın artık.
smackthat18
smackthat18

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi izleyin..neden mi? çünkü türk toplumu yıllarca doğu-batı meselesi, aşk-meşk ütopyası, sağ sol kavgası ,zengin-fakir ayrımını filmlere konu olarak işlemiş ve dolayısıyla biyere varamamıştır..bu filmdeki senaryoyu kutluorum..çünkü diğerlerinden oldukça farklı..belkide türk sinemasına ABSürd FİLm kavramını sokacaklar..BRAvooyunculara zaten diyecek laf yok haddimiz değil! film 10/8
albayrakmurat69
albayrakmurat69

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
anlayamıyorum neden filim yapma adına böyle anlamsız içerigi olmayan komedi desen degil dıram desen degil ne oldugu belli olmayan sacma sapan bol küfürlü bol hakaretli.filim yaparlar..sırf para amaclı ortaya konulan bişiyyok gitmeyin sakın
b-burcoglu
b-burcoglu

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filme dün akşam gittim..Bu filme gitmemin 2 sebebi vardı: 1.si türk sinemasını çok sevmem 2.si de Haluk Bilginer olduğu içindi.. Fakat üzülerek söylemek istiyorumki maalesef film olmamış..Bu konu film olarak değil de bir tiyatro oyunu olarak sergilenseydi belki daha farklı daha güzel bir çalışma ortaya çıkabilirdi..Fakat film olarak maalesef zayıf kalmış..Espriler de öyle.. Benden 5/10
sametkosar
sametkosar

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
onur ünlünün polis filmini cok begenmıstım.bu fılmı ızledıkten sonra onun türk sinemasında bir deha olduğunu dusunuyorum.türk sinema seyircisinin alısık olmadıgı bir tarz o yüzden anlamamaları cok normal.bu filme soylenecek tek söz var mükemmel.arşivinizde mutlaka bulunmalı.