Güneşin Oğlu
3,6

ilsalaron
ilsalaron

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İlk önce şunu belirteyim bu filme Atilla Dorsayın bugün yazdığı yoruma bakıp ta sakın gitmemezlik etmeyin üstat bu filmi nasıl beğenmemiş anlayadım. Ben bırakın beğenmeyi hayran kaldım, son zamanlarda buna (sanırım G.O.R.A. dahildir) bir Türk filminde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bir ara kendimi o kadar kaptırdım ki gülmeye seyirciler acaba bu adam sinir krizi mi geçiriyor demiştir. Son zamanların en iyi Türk komedisi bana göre, 'Polis' filminde oynayan ekibe 'Avrupa Yakası'nın İffeti Hümeyra da katılmış. Ekip süper, Konu ilginç bir o kadar sürükleyici, Kurgu harika ama en önemlisi Özgü Namalın kendi seslendirdiği 'Çapkın Kız' şarkısı olağanüstü bir ses daha ne olsun. 'Mustafa' filminin tartışmalarından kurtulup bu filme gidin hiç olmazsa eğlenirsiniz.
gokhankocgida
gokhankocgida

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
başarılı ve orjinal bir film..onur unlu ıcın ıyı fılm..polısdede kalıte vardı ama ıyı ıslenemedı... senaryo sonlara dogru karıstı ama genede guzeldi..komedi unsuru azaldı gıttıkce..bu arada ruhun gırıp cıkması guzel dusunce..bırde olumler gercekcı olsa keske..ha birde tıyatral bı hava verılmıs fılme..bence 8/10
cougarcop
cougarcop

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
bayıldım,bayıldım,bayıldım....bizim sinemamızdan böyle bir film çıkması gerçekten çok şaşırttı beni...Onur Ünlüye ve müthiş oyunculara tebrikler..9/10
turan
turan

20 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Onur Ünlü bu filmle tanınmaya başlıyor. İyi kide başlıyor. Çok güzel eğlenceli bir film. Eleştirilecek tek nokta belkide sonucun tam bağlanamaması 8/10
can07
can07

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok ilginç bir konusu var.Gitmek istediğim bir filim..
rockers2008
rockers2008

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir flmdi:) 7/10 vakit kaybı değil kesinlikle:)
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Polisin kendine özgü bir seyirci kitlesi vardı ve Polis bana göre de şahane bir yapımdı..Umarım onun verdiği tadı bu filmde de alabiliriz.
selmayurdasavas
selmayurdasavas

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar fılmın nesını beğenmedınız anlamadım.Sonucta bu bir sanat ya da eğitici-öğretici film değil.Adı ustunde komedi.Bu tur içinde değerlendırın.He hıç komık değildi gulmedım dersenız anlarım sonucta zevk meselesıdır Ama bence acayıp komıktı.Izledığım turk fılmlerınden en cok gulduğumdu.Evet cok fazla kufur vardı kı normalde rahatsız olurum bu durumdan ama fılmde hepsı cuk yerıne oturuyordu :) Kesınlıkle ızlemenızı tavsıye ederım.
oscar
oscar

21 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Onur Ünlü'den kalite akan bir iş. Adam bu işi biliyor. Filmde Serkan Keskin çok iyi oynamş. Onur Ünlü Türkiye'de yapılmamış işler yapıyor ve bu çok hoşuma gifiyor. Bugün Aslında Dündü filmini anımsatan farklı ve güzel bir film. Espiriler çok iyi hazırlanmış, özellikle de son sahnedeki espiri. Haluk Bilginer çok iyiydi. Adamın zaten neredeyse bütün filmleri çok iyiydi, tabi Azizler dışında. Filmde çok güleceğinize eminim. Bu filmi tavsiye ediyorum, izlemediyseniz canınız sağ olsun.
kriker1905
kriker1905

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ilk defa küfürler bu kadar güzel oturmuş bir filme.

Gerçekten eğlenceli bir film. Ama başrol kim anlamadım herkesin rolu eşit.Filmin sonunda ki Polis filmine yapılan atıf güzeldi.

Ben izlerken çok eğlendim.

10/8
garyhabson
garyhabson

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gerçeken güzel bir film, sıkılmadan keyifle izleyebilirsiniz.sadece sonu daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.bir de filmde baya küfür var.
erisken07
erisken07

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sadece gülme ve zaman geçirme amacıyla gidilir.Çok absürd bir film.
exa999
exa999

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama çok ufak 2 soru sormak istiyorum filmi izleyen arkadaşlara;
1:bu filmi bütünüyle(atmosferi, senaryosu .. vb) dünya sinemasından herhangi bir filme benzetebilirmisiniz, şu şekilde de sorulabilir bu film de türk olmayan herhangi bir şey var mı?
2:bu filmin türk sinemasında herhangi bir örneği varmı?

filmde geçen ülkü tamer şiiri filmide yönetmenide gayet güzel anlatıyo ne kadar manasız ne kadar güzel bi o kadarda tuhaf ama tanıdık ..
inşalla bu filmler türk sinemasının yeni kimliği olur bizde dünya ile alay ederiz
batboy178
batboy178

19 Mart 2011 tarihinde eklendi
Hızlı, karmaşık olaylar bütünü ve eğlenceli bir film :)
b-ozgurturhan
b-ozgurturhan

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok beğendim ve çok güldüm. türk filmlerinden beklenmiyecek zekilikte olmuş. final sahnesi biraz daha etkileyici olabilirdi. onun dışında süper. kaçırmayın...