Uzak ihtimal
3,3

Demirtas
Demirtas

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Sanat adı altında saçma sapan filmler yapılıyor ve halka yutturulmaya çalışılıyor. Bu filmin ne anlatmak istediği belli değil, ne olduğu belli değil. Gereksiz anlamsız bir film işte. Mutlaka bu derin ! filmden mana çıkartan entellektüel ! bir kesimde olacaktır ama.
üsstad
üsstad

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ufukdumlu arkadaşımız yaptığım yoruma yorum yapmış ( imkansız bir aşk anlatılmak istenmiştir demiştim ) ona cevap vermiş imkansız aşk yok demiş.... nasıl yok arkadaşım. kadın rahibe , erkek imam. erkek aşık oluyor. dini olarak imkansızlık yokmu acaba filmde soruyorum ???? lütfen diğer arkadaşlarda cevap verirlerse sevinirim ... iyi seyirler ...
dryfb84
dryfb84

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
cok gercek bi film olmuş, herşeyiyle cok gercek.
ffergan
ffergan

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı,büyük umutlarla izledim,kıt bir senaryo,müziksiz bir film,oldukça sade.Uzak filmi vardı 2003lerde,onu taklit eden filmler çoğalmaya başladı.ama bir yere kadar..
gokdeniz10
gokdeniz10

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Ülkemizde sinema adına ilginç ve güzel hikayelerin çıkabileceğini gösteren sade bi film.
erguraltan
erguraltan

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sade,kendi halinde ve etkileyici bir film. yer yer ağır bir tempoda da ilerlese hiç de sıkıcı değil. çekimlerden,karakterlere, repliklere kadar kadar hemen sarıveriyor içtenliği. iyi ki böyle bir film yapılmış. tavsiye ediyorum ben de. 8 veriyorum.
oblomov1300
oblomov1300

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hoş bir film olmuş izlenebilir.
zafer-erkmen
zafer-erkmen

14 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin güzel oldugu fragmanından bile belli oluyor. Değişik bir yapım . mutlaka izlenmeli diyorum.
siyah-inci14
siyah-inci14

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Aslında konu olarak çok güzel seçilmiş ama biraz eksik işlenmiş, sonuçta izlemekten çok büyük zevk aldım, ayrıca adıyla çok muamma ve çok da güzel seçilmiş bir isim..
Keşke biraz daha iyi işlenebilseydi, biraz daha uzun tutulsaydı, bu nokta da heralde biraz durağan olması tedirginlik yaratmış olabilir...
muge-kaya84
muge-kaya84

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en berbat filmdi.