Demirtas
2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Sanat adı altında saçma sapan filmler yapılıyor ve halka yutturulmaya çalışılıyor. Bu filmin ne anlatmak istediği belli değil, ne olduğu belli değil. Gereksiz anlamsız bir film işte. Mutlaka bu derin ! filmden mana çıkartan entellektüel ! bir kesimde olacaktır ama.
ufukdumlu arkadaşımız yaptığım yoruma yorum yapmış ( imkansız bir aşk anlatılmak istenmiştir demiştim ) ona cevap vermiş imkansız aşk yok demiş.... nasıl yok arkadaşım. kadın rahibe , erkek imam. erkek aşık oluyor. dini olarak imkansızlık yokmu acaba filmde soruyorum ???? lütfen diğer arkadaşlarda cevap verirlerse sevinirim ... iyi seyirler ...
Hayal kırıklığı,büyük umutlarla izledim,kıt bir senaryo,müziksiz bir film,oldukça sade.Uzak filmi vardı 2003lerde,onu taklit eden filmler çoğalmaya başladı.ama bir yere kadar..
sade,kendi halinde ve etkileyici bir film. yer yer ağır bir tempoda da ilerlese hiç de sıkıcı değil. çekimlerden,karakterlere, repliklere kadar kadar hemen sarıveriyor içtenliği. iyi ki böyle bir film yapılmış. tavsiye ediyorum ben de. 8 veriyorum.
Aslında konu olarak çok güzel seçilmiş ama biraz eksik işlenmiş, sonuçta izlemekten çok büyük zevk aldım, ayrıca adıyla çok muamma ve çok da güzel seçilmiş bir isim.. Keşke biraz daha iyi işlenebilseydi, biraz daha uzun tutulsaydı, bu nokta da heralde biraz durağan olması tedirginlik yaratmış olabilir...