Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. diyebilirim. Aldığı ödülleri sonuna kadar hakeden bir yapım olmuş... Katılacağı diğer festivallerde de başarılar diliyorum.
Son zamanlarda izlegdilim mükemmel bir film. bu tarz film severlere duyurulur. duragan sade bir aşk hikayesi. söylemeyi sevmiyorum ama 'sanat filmi' yada 'festival filmi' diye tabir edilen filmlerden. zaten dunya kadar ödülü var filmin. oyunculuklar mükemmmel. çok çok begendim.
Uzun zamandır Türk sinemasına böyle bir yapıt ve oyunculuk gelmemişti. populeritenin çok dışında tertemiz hikaye ve oyuncu kadrosuyla şahane bir film. Muhakkak izlenmeli...
alışılmışın dışında tüm sadeliğiyle abartısız bir aşk hikayesi sunulmuş, galaya gittik gördük sorduk öğrendik, neden flu kullanılmış neden kadrajlar yamuk vs.(izlemeyenlere not bazı sahnelerde bu şekilde özellikler var)yönetmeni olan Mahmut Fazıl Çoşkunun suale verdiği cevapsa - tamamen seyirciyi beyaz perdenin öte yanına değil, aynı sahnede yani sahne içerisinde kaçakamak şekilde gözlem yapan bir kişi olarak nitelendirmek istememdendir, bir nevi belgesel tekniği kullandımidi. Meleğin Düşüşü filmiyle karşılaştırısak durağanlık açısından kesinlikle sürükleyen ve izleyiciye tılsımlı bir heyecan veren bir film olmuş. Şaşalı amaerikan filmlerine alışığız sadeliği göze batabilir ama beni rahatsız etmedi aksine yolada alışveriş yaptığım sıcak kanlı yaşlıca bir esnafın anlattığı sıcak bir anı gibi. Tavsiye= edilir=))