bence çok matrak bi filmdi kadrosu zaten süperdide bu kadar garekkir miydi bilmem...TAM Bİ DALGA FİLMİ.uzaylıların şarkıyı duyunca gebermeleri çok matrak
Tim Burton yapınca konusu ne olursa olsun her film kendini izlettiriyor bence.filmdeki oyunculuklar mükemmeldi.jack nicholson oyunculuğu nu konuşturmuş.başkan james dale karakteri sanki gerçekmiş aklımda yer edindi.ayrıca filmde bir çok ünlü başrol almış.pierce brosnan piposu ile tam bir bilim adamı olmuş.herkese tavsiye edilecek türden bir film.izlenmeli:)
Şu sonradan müslüman olan boksörün casino sahibiyle konuşması çok şahane olmuş. Adam müslümanlığın kendisine getirdiklerinden bahsediyor ya işte:"yalan söylemiyorum, içki içmiyorum, günah işlemiyorum, domuz eti yemiyorum, hile yapmıyorum " vs diye, karşısındaki angutun tepkisi şu oluyor:"vay canına, demek domuz eti yemiyorsun ha?"
sen dalga geçiyosun heralde bizimle. bu filmi sadece bu kadar oyuncuyu bir arada görmek için bile izlersin. tim burton senin gibi heriflerle dalga geçer ancak