Ben Dört Numara
3,3

ozmenmurat
ozmenmurat

28 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Heroes izleyen arkadaşlar filmi seveceklerdir. Tabi konusu o kadar sıradışı olmasada beğendiğimi söyleyebilirim.10/6.5
irem94

Gayet guzel bir filmdi.
joanna-2
joanna-2

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
güzel bir film. serinin devamını dört gözle bekliyorum...
yagmur-197
yagmur-197

27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Bence iyi bir filmdi..Çok çok abartılacak bir konusu yoktu;ama insanıda sıkmayan eğlenceli sürükleyici bir filmdi..Devamını bekliyorum..Hafta sonu için ideal bir film..izleyin derim..10/7.5 verdim selametle..
ludacr1s
ludacr1s

18 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Çok büyük beklentilerle gidilmediği takdirde gayet iyi gelen film. Aynen "Çerez Tadında"...
Hani aşırı ciddiyet, aşırı aksiyon, aşırı komedi yapmamışlar da hepsinden biraz biraz katmışlar.
Ama kesinlikle bu konuyu daha iyi bir şekilde sunabilirler ve umarım serinin devamında(ki gelirse) bunu başarabilirler.
ozzy-badd
ozzy-badd

12 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Akıcı , sürükleyici , efektleri ve aksiyon sahneleri sağlam , konu bütünlüğü de gayet iyi :) .

Başlarda gerilimmiş gibi başlayan , ortalarda yol ve gençlik filmine dönen , sonlara doğru iyiden iyiye aksiyon filmi olan bir bilimkurgu filmi :) .

Aşırı ticari bir yapım gibi dursa da , 'Çerezlik film' türünün iyi örneklerinden :) . izlerken sıkılmadım .

10/7 .
mamoru
mamoru

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Genlere ynelik olabilir ama konusu ok ok gzel ve film boyunca 1 defa bile skldnz an olmuyor :))

Gen arkadalara kesinlikle neririm 8 /10 ;)
The-Erinch
The-Erinch

28 Mart 2011 tarihinde eklendi
ncelikle filmi ktleyenleri bir daha izlemeleri gerektii konusunda uyaryorum.filmin konusu basit,tandk gelebilir.. ama filmin aknda ne olacan kestirmeniz imkansz,merak iinde ilerleyen unsurlarla ssl,akc bir film.. grsellik olsun,aksiyon olsun son derece yerindeydi,son derece baarl bulduum fantastik,aksiyon yapmlardan olmu.olumsuz eletrilere kesinlikle kulak asmayn...
nesetural
nesetural

27 Mart 2011 tarihinde eklendi
fantastik ve bilim kurgu sevenlerin çok beğeneceği bir yapım.. efektler gayet iyi, aksiyon üst düzeyde.. ayrıca number six neyse izleyin ve siz karar verin :)
Burakrises
Burakrises

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
fragmanını izledim hemde türkçe olarak merak ediyorum nasıl bir film olacak acaba
valendom
valendom

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
fiyasko olacağını zannetmiyorum.çünkü yapımcı koltuğunda Spielberg ve Dreamworks var
filmkolik69
filmkolik69

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
kısa bir fragman ama ilginç bir film geliryomuş gibi bir his uyandı bende.Micheal Bay yapımcılığını üstlendiğine göre efekt ve aksiyon konusunda pek sıkıntı çekeceğimizi zannetmiyorum.umarım filmin geneline yayabilirler bu macerayı.