KaliteTAKİP
16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Aksiyon filmi olmasına rağmen cok yavas ilerliyor Konunu ilerleyişi, senaryonun yazılısı iyi değil Aksiyonlar da yetersiz kalmış Sıkılmaya baslıyorsunuz Bence izlenilmez Ama türün meraklıları belki sevebilir. tavsiye etmem seçim sizin...
Ergen izleyici için çekilmiş,zeka noksanı bir film daha.Merak ediyorum acaba bu MTV kitlesi böyle filmleri izledikten sonra ne düşünüyor? Bundan başka söylemek istediğim tek şey;D.J. Caruso umarım bir an önce sinema sektöründen silinir.
superman 2 filmini anımsattı bana günümüzde aslında tv filminden öteye gidemeyecek oaln yapım, amerikan pazarlaması devreye girince büyük bir prodüksiyon filmi gibi dünya çapında getiri sahibi oldu. yer yer iyi efektler sayesinde 5/2,5
Aslında bildiğimiz sıradan bilim-kurgu filmi. Çok özgün olduğunu söyleyemem ama benim için önemli olan ''sıkılmak'' eylemini bu filmde yaşamıyorum. Boş vaktinizde izleyebileceğiniz orta şekerli bir film olmuş
Salonda oynayan diğer filmlere göre konusu bana göre daha iyi olan bir filmdi..İzlemeye başladığınızda kuş misalı uçuyorsunuz ormanların üstünde ve en son bir kulübeye giriyorsunuz ve film başlıyor...Belli güce sahip olanların sırasıyla katledilmesi..Henry nin bunu farketmeside tamda Sarah ya aşık olduğu sıralarda gerçekleşiyor..İçinde aşk olan kurtarılacak hayatlar teorisi herzaman ilgimi çekmiştir...Buda onlardan biri..Köpeğin mutantlaşıp düğer yaratıka mücadeleside hem korkunçtu hemde aksiyonun tavan yaptığı sahnelerdi..Devamı muhtemel gelcek filmlerden biri..Diğer numaraları bekliyorum.. 10 üzerinden 7
senaryo yerlerde sürünüyor. oyunculuk bir o kadar. d.j. caruso gibi bir yönetmen disturbia dan sonra bu kadar rezil iş nasıl çıkarmış anlamış değilim. 0-16 yaş grubuna hitap eden daha çok pop corn tarzı bir film. seyretmeye bile değmez derim...