JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
14 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Tuvalet mizahının en ucuz ve basit şekilde kullanılması sonucu bu film çıkmış ortaya.Yapılanın komedi olduğu zaten tartışmaya açıkken güldürmeyi de hemen hiç başaramaması uzak durmak gereken filmlerden biri olduğunu gösteriyor.
Bugünlerde hollywood'ta işler kesat galiba. filme gittim ama çok şey beklemiyordum sadece zaman öldüreyim diye gittim öyle de oldu zaman öldü. bazı sahnelere çok gülebilrsiniz ama çıkınca bişey hatırlamıcaksınız. tatlı bir şeker gibi yani film.
Sıkıcı bir günde yapacak bir şeyiniz olmadığı zaman o kadar sıkıntının içinde bu film sze harika gelecektir.ama benim gibi çok hevesli bi şekilde izlerseniz büyük hayal kırıklığına uğrar ve bu filme 5 puan verirsinz...
çocuga atları anlatırken o anda atın şeyini gören annesi adamı sapık yerine koydugu sahne müthişti nette gördügümüz kaza vekomik görüntüleri kolajlamışlar film yapmışlar