Sapık
2,7

widmark-2
widmark-2

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filme yapılan yorumlara aynen katılıyorum nedir buyorumlar yönetmen gus van sant filmi aynen çekmiş ve oyuncu seçimi berbat vince vaugn dan sapık olur mu?
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
orjinaL sapık fiLmini izLemedim... sonradan cekiLeni boyLe surukLeyiciyse orjinaLi nasiL tahayyuL edemiyorum...
baranonline
baranonline

16 Eylül 2002 tarihinde eklendi
ya bu filme nasıl kötü diyebilirsiniz başyapıt bence
Ismail G
Ismail G

14 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
1960 dan sonra çıkan seriyle zaten filmin cıkı çıkmıstı bide 38 sene sonra ahlaklarından dolayı göstermedikleri sahneleri de görmemizi istediler ayrıca madem bir film yapıyorsun az biraz anlatimi ve konuyu değiştirin yani o donemin kamera acisini tekrarlamak ne!!
oguzkaan-boga
oguzkaan-boga

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
1960 siyah-beyaz çekimini hiç bişeye değişmem...1998de çekilenini keşke hiç izlemeseydim...İzleyecek olanlarada söylüyorum kesinlikle ilk önce orijinalini izleyin...Eğer tatmin olmadıysanız arkasından bu filmi izleyin aradaki farkı anlayacaksınız...
can-sahinler
can-sahinler

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
fılm fena değildi unlu sahneler iyi yansıtılmış ama ilk cd sıkıcı hiçbir korkunç yer yok ama ikinci cd çok iyi ünlü sahneler çok iyi ama kadını ceset çıktığı yer biraz korkunç.Sonuç olarak film korkunç değil ama sapık öğkusunu iyi yansıtmış.
587-tra1n
587-tra1n

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bence filmin ilk başları çok sıkıcıydı ama sonlarına doğru çok heyecanlandı It is a great.
emre101
emre101

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
süperdi.. gecenin yarısında tek başına izleyince filmi dahada güzel oldu. 1960 da çekileni izlemedim ama arkadaşların dediğine göre onu izlememe gerek yok herhalde artık bunun aynısıymış.
piggy83
piggy83

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok kötüydü...hele sonu!!!!!!!!!
scglr
scglr

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
öncekinin renklisi , renkler güzel olmuş:)