kemerlee
4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Belkide Hitchcocka olan büyük hayranlığından hiç birşeyi değiştirmeden modernize etmeden böyle bir film çıkardı Sant ama en basit tabiriyle olamamış bir yeniden çevrim.Keşke hiç çekmeseydi dedirtilen bir yapım.
filmin ilk yarisi kizin oele yolculugula geciyor sadece ve gercekten cok sikici.ikinci yarida filmin adina yarasir olalar olsada cok sade ve yavas ilerliyor film.3/10
bu filme yapılan yorumlara aynen katılıyorum nedir buyorumlar yönetmen gus van sant filmi aynen çekmiş ve oyuncu seçimi berbat vince vaugn dan sapık olur mu?
1960 dan sonra çıkan seriyle zaten filmin cıkı çıkmıstı bide 38 sene sonra ahlaklarından dolayı göstermedikleri sahneleri de görmemizi istediler ayrıca madem bir film yapıyorsun az biraz anlatimi ve konuyu değiştirin yani o donemin kamera acisini tekrarlamak ne!!