Köpekler

rudeonerudeone
rudeonerudeone

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
konusu ve bahsettiği anahtar nokta ile ilgi çekici bir film.fakat baştan söyleyeyim;film bittikten sonra daha ustaca ve çarpıcı bir şekilde çekilmiş olabilirdi diye düşündüm.kesinlikle sıkmıyor,insanı geriyor,şiddet kavramını güzel sorguluyor falan ama,sanki bir şeyler eksikti filmde.belki senaryosu yetersiz geldi,belki bazı olaylar inandırıcılıktan uzaktı benim açımdan.yakın zamanda bir tekrar çekimini izleyeceğiz günümüze uyarlanmış bir halde.dustin hoffman ve özellikle "köpekler"in oyunculukları gayet başarılı.bir "sünepe"nin zor anlarda yapabilecekleri insanı şaşırtıyor.sanırım filmin eksikliklerinden biri olarak david ve amy'nin ilişkisini de sayabiliriz.bir türlü tatmin edici bir seviyeye ulaşamıyor bu ilişki.bu tarz ufak sorunların dışında,izlenebilir,önemli bir film.merak edenler pişman olmayacaktır.
bkonuk
bkonuk

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence baş yapıt olma gibi bir durumu yok hatta dustin hoffmanı atarsak ve iyi işlenmiş 15 dk lık şiddeti geçersek aydemir akbaşlı tecavüzcü coşkunlu filmlerden bir farkı yok.
desparados5
desparados5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
şiddet sahneleri bakımından zamanın önemli filmlerinden biri.çok büyük bir beklentiyle seyredersiniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.yinede seyredilebilir bir film.10/7
august-king
august-king

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çekildiği zamana göre üst düzey bir film olabilir ama beni pek sarmadı.Başyapıt falan denmiş film için bir filme başyapıt sıfatını yakıştırmak bu kadar kolay hale geldi anlaşılan.Vasatı aşamamış bir film