Tez

odinhan
odinhan

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film genel gerilim filmleri çerçevesinde izleyiciye çok bir şey vaad etmesede,Avrupa sinemasının iyi örneklerinden biri olarak değerlendirilebilir.10/6
kareasduman
kareasduman

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filme diyecek bir şey yok tek kelimeyle çok korkunçtuuu!!!!!!!
misspotter-2
misspotter-2

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
film çok sürükleyiciydi izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri... ayrıca bu filmin 8 mm nin özentisi olduğu söylenmiş tez filmi o filmden 2 yıl önce yapılmış nasıl onun özentisi olabilir ki??
memoli-2
memoli-2

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlerken gerildiğimin en az 3-4 katı sıkılmışımdır..Korkuysa hiç yok..Artık gerisini size bırakıyorum nasıl bi film olduğunu siz anlayın..
betyl
betyl

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlemekten büyük bir zevk almıştım. İspanyol sineması hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden başrol oyuncusu olan bayanı başka filmlerde görmedim. Ama gayet iyiydi hem film hem konu hem oyunculuk...
kriker1905
kriker1905

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
üff sıkıcıydı yaa
potasyum
potasyum

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tırstığım ender filmlerden.İzleyin ve görün.
hm93
hm93

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
neyin kopyası olrsa olsn çok gzel bi filmdi...herkesn izlemesi lazm bence..
oguzhan-gedikli
oguzhan-gedikli

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
O kadar gerilim korku filmi izledim en iyi izledigim gerilim filmlerinden biri filme korku denmez kesinlikle izleyin 108
bay-X
bay-X

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yapıldığı yıl düşünülürse oldukça iyi bir film.gerçek gerilim yaşatıyor.konu farklı geldi bana.
zuperkuttik
zuperkuttik

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
orcunma yanlis yazmissin.

Bu film 8mm nin kopyasidir.2003 yapim bir film 90lardaki bir filmin kopyasi olabilir ancak...
volkanick
volkanick

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir yönetmenin ilk filmi ve bir ilk film için çok iyi bir yapım..yapıldığı yılda amerikan sinemasına gönderdiği eleştiriler bugün bugün amerikan sinemasının içinde yaşadığı gerçekliğe dönüşmüş..film ayrıca bu açıdan da ayrı bir öneme sahip
e-kd
e-kd

6 Mart 2008 tarihinde eklendi
dün akşam izledim filmi ve gerçekten çok beğendim. yeterince de gerildim. bu arada chema karakteri ne kadar Johny depp'e benziyodu. sanki johny depp'i almışın koymuşun oraya. izlemenizi tavsiye ederim.
18real
18real

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
şu zamana kadar izlediğim en iyi film. ama filmi izleyecekler dvd'de izleyin orjinal sesi ile. rahatsız edecek inanın bana.....
orcunma
orcunma