kemerlee
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Romantik komedide Nora Ephron diyince bir durcaksanız, her seferinde ikili ilişkileri çok başarılı ve gerçekçi bir tonla anlatan, sürükleyici, eğlenceli, kalbe dokunan Romantik komedilere imza atıyor. Arkadaşlık sitelerin daha yeni yeni popülerliğe kavuştuğu yıllarda tesadüf eseri tanışan iki New York aşığının nefret, kavga, ön yargı, arkadaşlıkla geçen ve sonunda aşkı buldukları çok sıcak bir hikaye.
Şimdiye kadar izlediğim en iyi romantik komedilerden. Meg Ryan çok sevimli, Tom Hanks de onunla çok uyumlu. Hayata bir sürede olsa pembe gözlüklerle bakmak için. Sonra, koşuşturma devam eder...
tom hanks ve meg ryan gibi iki sevdiğim oyuncuyu birarada gördüğüm hoş bir film olmuş.bazen insanların göründüğü gibi olmadıklarını ve önyargılı olmanın aslında çoğu zaman yanlış olduğunu anlatan bir film.filmin son sahnesi en duygusal sahnesiydi.gözlerimin sulanmasına yol açtı :) bu tarz filmleri seviyorsanız sıkılmadan izleyebilirsiniz.10/8
bu film neden bu kadar çok beğenilmiş anlamadım bi kere filmin komediyle uzaktan yakından bi alakası yok dvd sinin üstünde yılın en ii komedi filmi yazıodu ama 98 yılında komedi anlayışımız biraz düşükmüş heralde çok ii bi film deil aslında filmde hiç gülmedim ama yinede güzel sahneler wardı:S
Bu filmi bu kadar kaliteli yapan bütün sinema öğelerinin ve oyunculukların haricinde, hikayenin geçtiği "kitapçı" hikayeye bambaşka bi sıcaklık katmış. :) Meg Ryan ve Tom Hanks'in bu kadar uyumlu olması da nadir rastlanan türden..keyifli zaman geçireceksiniz..
Şimdi siz bana MEG RYaN deyin, ben size altı ay konuşurum ama yanına bir de TOM HaNKs'i eklerseniz ömür boyu susturamazsınız herhalde. Dolayısıyle filmin geneli için de objektif bir yorum yapamayacağıma göre şimdilik susma hakkımı kullanıyorum. Ama şimdilik!. Başka bir Meg Ryan filminde sorarım hesabını...
yine bir tom hanks ve meg ryan işbirliğinden doğan sürükleyici bir aşk filmi... soundtracklerde cranberries’den linger’ın olduğunu hatırlıyorum. sleepless in seattle’a benzerlikleri gözden kaçmıyor değil. 1993’te radyo aracılığıyla birbirlerini bulan hanks ve ryan yılların geçip teknolojinin ilerlemesi sonucu tanışma yöntemlerini değiştirmişler bu filmde. bu kez internet popülarite kazanmış. sevdiğim birkaç romantik filmden birisi. tom hanks ve meg ryan’ın bu konuda başarılı oldukları su götürmez.