zaburan
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Abartmadan söylüyorum on defadan fazla izlemiştim. Sinemanın en iyi ikililerinden birini oluşturduklarına inanıyorum Meg Ryan ile Tom Hanks'in bu filmde. Benim için özel bir film. 10/10. Kesinlikle izlenmeli, izlerken kendinizi multu hissedeceğinize eminim.
Filmin hemen başında sonunun nasıl olacağını anlayabiliyorsunuz. Aradaki sahneler resmen eziyet geliyor. Keşke bu kadar kaliteli oyuncuları daha güzel bir hikayede buluştursalarmış. 6/10 verdim...
izlediğim en iyi romantik komedileden 1 sırada gelir ve bu flimi günde 2 kes izliyorum şimdiye kadar 22 kez izledimve çok sevdim ve flime eski demeyin ve izleyin çok güzel bir flim
Tom Hanks ve Meg Ryan ikilisinden ailece izleyebileceğiniz Keyifli, sıcak, güzel bir film. Film bittikten sonra yüzünüzde gülümseme bırakacak. Tavsiye ederim izleyin