jdnc
12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bence pek etkileyici bir film degildi.Halbuki dünyanın en iyi oyuncu kadrosu bulunan filmlerden biri.Ancak özellikle ikinci cd-den sonrası tamamen uyku getiriyor.Aynı zamanda filmin basroldeki oyuncuları da filme cok gec katılıyor.Filmde en basından beri ne bir heyecan vardı ne de bir macera.Donuk bir filmdi.Bu kadar büyük yıldız oyunculardan belki de beklentimiz daha fazla oldugu icindir aynı zamanda.Yine de izlenecek daha baska cok film var.Onlara yönelin derim.Herkese selamlar:-)
HARİKA FİLM konusu anlatılışı yaşananlar. robert de niro ve pitt harika.yavaş yavaş ilerleyen bir intikam hikayesi.Defalarca izledim izlerim gerçekmi değilmi tartışıla dursun.gerçek olmasa bu kadar etkileyici olmazdı.
gerçekten çok iyi bir film herkes izlemeli..malesef dünyada o gardiyanlar gibi insanlar var... filmi izlerken hem üzüldüm hem sinirlendim. 10/10 veriyorum
küçükken televizyonda izlemiştim.aklımda cok iyi bir tesir etmiş olmalı ki, geçenlerde cdsini alıp yeniden izledim.ve gerçekten de çok kaliteli ve etkileyici olduğunu gördüm.mutlaka izleyin bukadro kaçmaz...
'izlenmesi gereken bir film' cümlesinin söylenmesi gereken nadir filmlerden birtanesi, izledikten sonra uzun bir süre etkisinden çıkamayacağınız ve sorgulamaya devam edeceğiniz, çok kaliteli bir kadroya sahip bir başyapıt.