Kardeş Gibiydiler

jdnc
jdnc

12 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bence pek etkileyici bir film degildi.Halbuki dünyanın en iyi oyuncu kadrosu bulunan filmlerden biri.Ancak özellikle ikinci cd-den sonrası tamamen uyku getiriyor.Aynı zamanda filmin basroldeki oyuncuları da filme cok gec katılıyor.Filmde en basından beri ne bir heyecan vardı ne de bir macera.Donuk bir filmdi.Bu kadar büyük yıldız oyunculardan belki de beklentimiz daha fazla oldugu icindir aynı zamanda.Yine de izlenecek daha baska cok film var.Onlara yönelin derim.Herkese selamlar:-)
white-black1988
white-black1988

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
dostun seni rezilde edebilir vezirde....aaa böle bi şey işte film.bu filmi izlemeden dost edinmeyin...
ebete
ebete

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
HARİKA FİLM konusu anlatılışı yaşananlar. robert de niro ve pitt harika.yavaş yavaş ilerleyen bir intikam hikayesi.Defalarca izledim izlerim gerçekmi değilmi tartışıla dursun.gerçek olmasa bu kadar etkileyici olmazdı.
crystalsnow
crystalsnow

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden 10/10
MrLuck-2
MrLuck-2

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi bir film herkes izlemeli..malesef dünyada o gardiyanlar gibi insanlar var... filmi izlerken hem üzüldüm hem sinirlendim. 10/10 veriyorum
hiko87
hiko87

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir filmdi hele çocukluk dönemlerini bir zamanlar amerikaya benzettim herkese tavsiye ederim izleyin kaçırmayın derim 10/9...
ozkandwd
ozkandwd

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
süper abi süperrrrrr
don-t-speak
don-t-speak

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bi film ve oyuncu kadrosu harika
dtonbul
dtonbul

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
küçükken televizyonda izlemiştim.aklımda cok iyi bir tesir etmiş olmalı ki, geçenlerde cdsini alıp yeniden izledim.ve gerçekten de çok kaliteli ve etkileyici olduğunu gördüm.mutlaka izleyin bukadro kaçmaz...
ryalargrckolmz
ryalargrckolmz

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bencede süper bir filmdi Brad pitt i hiç sevmedim keşke daha iyi bir oyuncu bulsalardı Heath Ledger mesela süper olurdu
catherinelinton
catherinelinton

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok küçükken izlemiştim ilk çıktığı zamanlarda ama ismini duyduğum anda ürperirim çok etkilendiğimi hatırlıyorum.iyi bir filmdi.
sinema
1 ziyaretçi
6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
izlediğim filmler arasında en çok duygulandığım film.. insanın başına bikez kötü bişey geliyorsa hayat boyu yakasını bırakmıycağını anlatan bir film..
prestige-2
prestige-2

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
'izlenmesi gereken bir film' cümlesinin söylenmesi gereken nadir filmlerden birtanesi, izledikten sonra uzun bir süre etkisinden çıkamayacağınız ve sorgulamaya devam edeceğiniz, çok kaliteli bir kadroya sahip bir başyapıt.
Serkan E.
Serkan E.

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arşivinize ekleyin oyunculuk senaryo kurgu herşeyiyle muhtesem bir film 10/9
tucezgi
tucezgi

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle kusursuz müthiş düşünülmüş. kesinlikle izlenmeli !