e-pandor-a
10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi izleyeli epey oldu yorum yazmak yeni kısmet oldu izledikten çok sonra bile kendinizi bu filmi sorgularken bulacaksınız.yaşadığınız hayata sitem etmememiz gerektiğini hatırlatıyor.ayrıca sanık gardiyanın mahkeme salonuna çağırıldığı sahnede brad pitin yüz ifadesine mutlaka dikkat edin rol yeteneğini sergilemiş resmen bir bakışta
Bu kadro bu filmin mutlaka izlenilmesi gerektiğine dair ipuçları veriyor,oyunculuklara diyecek birşey yok,brad pitt az gözüksede düğüm onda çözülüyor,dustin'de filme sonlara doğru dahil oluyor ama oda işi kotarmayı başarıyor.8/10 iyi seyirler.
Filmin ilk 60-70 dakikalık kısmı 'Once Upon a Time in America ' yı hatırlatıyor.Oyuncu kadrosu filme büyük değer katmış.Robert De Niro ,Brad Pitt ve az gözükse de budala,şaşkın avukat tiplemisinin hakkını tam anlamıyla veren Dustin Hoffman çok iyiydi.8/10
kadro süper filmde süper konuda çok güzel filmi izlemeniz için bu kadar sebep yeter değilmi eski bir film olsada çok başarılı bulmuştum bu filmi ben gayet güzeldi...
kadroda çok önemli isimler war göreceğiniz gibi...hepside kendine yakışan rolleri kapmışlar...çok rahat sergiliyolar yeteneklerini...izleyin kaçırmayın...
gece öylesine bir kanalda rastladıgım bir filmdi pek bişey beklemiyordum ama beni cok sasırttı.olagan üstü bence.senaryosu,oyuncu kadrosu müthiş.film birazda yılmaz güneyin hapishane filmlerine benziyor.yasananlar ve yasayanlar acısından,gerceklik payıda oldugunu düşününce cok üzücü.gercek hikayeden esinlenilmiş bu filmdede zaten.izlemeye deger hemde cok....
film gerçekten çok iyiydi. beni çok etkiledi çünkü dram tarzının en iyi örneklerinden biriydi. brad yine iyi rol çıkarmış filmde ve izlenmesi gereken bir film
çok etkileyici bir film,filmden sonra gardiyanlardan nefret etmeye başlıyor insan..son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi..izlemeyen varsa kaçırmasın
inanılmaz duygusal ve bir o kadar da dramatik bir film.yani nasıl anlatsam...filmi izledikten sonra boğazınıza birşey düğümleniyor sanki.en kötüsüde,filmde anlatılanların gerçek bir hayat hikayesi olması...filmin kadrosu da çok zengin.oyuncular iyiler ama özellikle kevin bacon'a değinmeden edemem.kötü adam rolü bu kadar mı iyi yapılır?nefret ettim gerçekten..bu da rolünü ne kadar başarılı canlandırdığını gösteriyor zaten.