Son Umut
3,3

ilkerekleme
ilkerekleme

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bi filmdi...andy garcia iyi oynamış ama michael keaton daha iyi oynamış...filmin hkayesini andy garcianın karakteri üstüne kurmalarına rağmen benim michael babanın oyndığı son derece zeki psikopat katil karakter sn derece hoşuma gitti..gayet iyi bi flmdi seyretmeyenlere tavsye edilir
drhanniballecter
drhanniballecter

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok çok iyi bir film,tek dezavantajı tvde çok gösterilmesi:(.micheal keaton döktürmüş nefis rol yapmış ve andy zaten çok iyi yan karakterler de iyiydi,çok sürükleyici hayatın içinden ya başıma gelseydi ne yapardım diye düşümndüren bir film.çok iyi çok.
siracksk
siracksk

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
2 gün önce tw de hiç sıkılmadan izledim aldığı puanı hak etmiyor 8.5
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bir babanın oğlunu kurtarmak için azılı bir suçluyu istemeden de olsa korumasını anlatan bir polisiye - aksiyon ..98 yapımı olması filmin realitesini düşürmüyor ...Bugün bile kullanılan ilik naklinin konu edinildiği bir yapım...Genelinin bir hastanede geçiyor olması belki bir handikap sayılabilir ama düşük bütçesine rağmen sürükleyiciliği son anına kadar elinden bırakmayan filmlerden birisi...Andy Garcia ve Michael Keatoon'un oyunculuğu da özellikle de Keaton'un karakteri ilgi çekici...Daha iyi işlenebilirdi bu karkater...Daha fazla onun hakkında bilgi verilebilirdi ama bu yola başvurmamış senaryo...100 dakika gibi bir sürede finalini yapan bir solukta bitirebileceğiniz türünün güzel alternatiflerinden birisi iyi seyirler