Baba
4,8

153ail
153ail

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bende henüz izledim ama filmi izlemeden önce kendi kendime ben bu filmi izlemek için biraz geç kaldım hatta bayağa bi geç kaldım diye söleniyodum ama izledikten sonra on sene sonra hatta 20 sene sonra bile hayranla izlenebilecek bir film oyunculuklar süper hepsi usta ayrıca filmin sonuna bittim al paçinonun el öptürme sahnesi süperrrrr
lahoya-84
lahoya-84

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence dünyanın en güzel klasikleri arasında en güzel film, her bir labirentinde bi mesaj gizlidir.marlon brando al pacino robert deniro ve hepsi çok güzel film sergilemişler.
ysntr06
ysntr06

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gelmiş geçmş en iyi film
şüphesiz en iyi oyuncu marlon brondo
Colakoglu Halıl
Colakoglu Halıl

21 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
izleemek ıstıyorum dememem ragmen hala fragman anlamadımkı buna bır care bulman lazım gıbı geldı bana
Citaaslan2
Citaaslan2

25 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Dizi ilk sezon güzeldi ama ikinci sezon tam bi ahlak bozukluğu aile dizisi olmaktan çıktı daha izlemiyoruz...
cem-unal
cem-unal

18 Eylül 2003 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir film
hannibal15101984
hannibal15101984

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
arkadaslar baba filmi bu tür filmlarin miladıdır. Al Pacino bu filmde 3 kez oynamak istemis fakat reddedilmiş bu filmde Michael rolu ilk Robert De Niro gitmistir fakat De Niro teklifi baska film im var gerekce si ile reddetmiştir Al Pacino bu film ile kendini dunyaya tanıtmıstır bilmeyenlerin dikkatine
kobe442
kobe442

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok baba gelmiş geçmiş en iyi flim ve Marlon Brando en iyi oyuncu
pointe1907
pointe1907

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu film için yorum bile yazmak yanliş,,:) süperrrr 10/10
ozlems35
ozlems35

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence tekrar tekrar izlenmesi gereken bir film...harikaydı diğer serileri de öyle...Al Pacino ve Robert De Niro zaten muhteşem!
scarface-montana
scarface-montana

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle ama kesinlikle dünyanın en iyi mafya ve aile filmidir. senaryo,oyuncular,kurgu,müzikler falan filan hepsi muhteşem ötesi... serinin 3. filmi biraz vasat olabilir ama al pacino'nun performansı (bence)harika... tabi andy garcia'yı untmamak gerekir... filmi vasat yapan önemli bi şey de sofia hanımın(bkz:torpilli kız) berbat ötesi performansıdır... (bence).....
tutuneksperi
tutuneksperi

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Süper bir seri..Mükemmel bir film.
Marrio Puzo en beğendiğim yazarlardandır. Bence; F. Ford Coppola ile yaptığı bu seri mutlaka görülmesi gereken şaheserler arasında.
23hellboy67
23hellboy67

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir başyapıt...
Yasemin Mermi
Yasemin Mermi

16 Mart 2022 tarihinde eklendi
Dizi süper zenginliğin para ile olmadığımı asıl zenginliğin aile olduğunu vurguluyor diğer diziler zenginliği özendirirken babam dizisi özenilecek hayat olmadığını vurguluyor burası güzel ancak dizideki fon müziklerin gerginliği izleyicileri de geriyor her dizi sonrası eşimde stres ve baş ağrısı asabiyeti artıyor çok beğenmemize rağmen bu durum bizi rahatsız ediyor
Naci Sarı
Naci Sarı

19 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Gayet güzel, bozmadan devam. Toplumda aile kavramını bir hayli ihtiyaç var. Dokunuşlar güzel dizide. Haluk Bilginer in olduğu bir çalışmaya kötü demek kötülüktür zaten. Başarılar.