153ail
1 değerlendirme
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bende henüz izledim ama filmi izlemeden önce kendi kendime ben bu filmi izlemek için biraz geç kaldım hatta bayağa bi geç kaldım diye söleniyodum ama izledikten sonra on sene sonra hatta 20 sene sonra bile hayranla izlenebilecek bir film oyunculuklar süper hepsi usta ayrıca filmin sonuna bittim al paçinonun el öptürme sahnesi süperrrrr
bence dünyanın en güzel klasikleri arasında en güzel film, her bir labirentinde bi mesaj gizlidir.marlon brando al pacino robert deniro ve hepsi çok güzel film sergilemişler.
arkadaslar baba filmi bu tür filmlarin miladıdır. Al Pacino bu filmde 3 kez oynamak istemis fakat reddedilmiş bu filmde Michael rolu ilk Robert De Niro gitmistir fakat De Niro teklifi baska film im var gerekce si ile reddetmiştir Al Pacino bu film ile kendini dunyaya tanıtmıstır bilmeyenlerin dikkatine
kesinlikle ama kesinlikle dünyanın en iyi mafya ve aile filmidir. senaryo,oyuncular,kurgu,müzikler falan filan hepsi muhteşem ötesi... serinin 3. filmi biraz vasat olabilir ama al pacino'nun performansı (bence)harika... tabi andy garcia'yı untmamak gerekir... filmi vasat yapan önemli bi şey de sofia hanımın(bkz:torpilli kız) berbat ötesi performansıdır... (bence).....
Süper bir seri..Mükemmel bir film. Marrio Puzo en beğendiğim yazarlardandır. Bence; F. Ford Coppola ile yaptığı bu seri mutlaka görülmesi gereken şaheserler arasında.
Dizi süper zenginliğin para ile olmadığımı asıl zenginliğin aile olduğunu vurguluyor diğer diziler zenginliği özendirirken babam dizisi özenilecek hayat olmadığını vurguluyor burası güzel ancak dizideki fon müziklerin gerginliği izleyicileri de geriyor her dizi sonrası eşimde stres ve baş ağrısı asabiyeti artıyor çok beğenmemize rağmen bu durum bizi rahatsız ediyor
Gayet güzel, bozmadan devam. Toplumda aile kavramını bir hayli ihtiyaç var. Dokunuşlar güzel dizide. Haluk Bilginer in olduğu bir çalışmaya kötü demek kötülüktür zaten. Başarılar.