Hiç bir şey anlatmaması bu filmi insanlar için güzel kılıyor. Ama şunu söyleyebilirim film başlıyor ve aynı hiclikle bitiyor. Kral çıplak, film çok kötü..
anlamsız. sıkıcı. düşünce olarak hiçbir şey vermeyen bir film. bu filmi 1 numara ilan etmek bence sinema tarihinin en büyük yanılsaması. 10 üzerinden 6. bunun gibi onlarca film var. neden peki bu kadar etkili sanılıyor? cevap çok basit: popülerlik ve sürü düşüncesi. bu film, eşkıyanın bir sahnesinden dahi iyi olamaz. keza kuzuların sessizliğinden de. görüşüm bu. umarım yayınlanır. saygılar...
bir film güsel olabilir oyunculuk harika olabilir fakat beni izlerken off bi bitse dedirtiyosa o film benim için sıradan bir film haline gelir saygılarımla
sürekli diyaloglar şeklinde ilerliyor film heyecan arayan bu filmi izlemesin bence çok uzun sürüyor nerdeyse sonunu getiremicektim iki üç tane etkilendiğim kısım vardı at kafası konseyde konuştuğu sahneler güzel ama öle dendiği gibi en iyi film falan kesinlikle değil 8 puan dan fazlasını haketmiyor bana göre göre sinema dünyası yüzüklerin efendisi ve diğerleridir bu filmi en iyi film göstermek çok büyük hata
baba şu ana kadar yapılmış en iyi filmlerden biri. filmdeki karakterlerin hepsi kelimenin tama anlamıyla harika. ayrıca filmdeki olaylar, karakterlerin çoğunun gerçek olması filmi daha da ilginç hale getiriyo. önce mafya tarihini araştırdıktan sonra filmi yeniden izlerseniz çok daha keyif alıcağınıza inanıyorum. ayrıca filmdeki aile bağları, italyan kültürü ve italyanların america daki kontrolleri bi harika.
Güzel film ama o kadar da iyi değildi ama tarihi bir yapı ve saygı duyuyorum bence izlenmesi gereken bi filmama önceden belirteyim 1.film aksiyon,heyecan hissettirmiyor 2.film de roller çok iyi oynanmış 3.filmi izleyin