Baba

serhatgerlo
serhatgerlo

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sıra dışı bir film ... 10/10
carlione olası geliyor insanın..
palutci
palutci

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlenmemesi gerçekten büyük bir eksiklik..etkisinden kurtulamayacağınız bir filmThe GodfatheR
legendbob66
legendbob66

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
zaten artık kültür olmuş bu film şu an yapılan mafya gangster tarzı filmlerde bile bu filmden izlenimler var bence dünyada en çok izlenen filmlerden biridir her zamanki seri filmlerin her zaman 1.si güzeldir buda öle
tutuneksperi
tutuneksperi

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Süper bir seri..Mükemmel bir film.
Marrio Puzo en beğendiğim yazarlardandır. Bence; F. Ford Coppola ile yaptığı bu seri mutlaka görülmesi gereken şaheserler arasında.
mimren18
mimren18

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Gelmiş geçmiş en iyi film listelerinde en üst sıralarda yer alan izlememiş olan kişilerin çok şey kaçırdığı izlemiş olanların tadını başka filmlerde bulamayacağı bir film. kadro çok iyi ve performansların zirvesindeler. mario puzonun mükemmel romanından beyaz perdeye aktarılması. tam bir klasik ve dvd arşivlerin olmazsa olmazlarından. daha ne kadar övülebilir ki bir film (:
gogola
gogola

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel üstü bir şaheser, süper, harika, ne diyeyim.
gizlibahce-2
gizlibahce-2

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
anlamsız. sıkıcı. düşünce olarak hiçbir şey vermeyen bir film. bu filmi 1 numara ilan etmek bence sinema tarihinin en büyük yanılsaması. 10 üzerinden 6. bunun gibi onlarca film var. neden peki bu kadar etkili sanılıyor? cevap çok basit: popülerlik ve sürü düşüncesi.
bu film, eşkıyanın bir sahnesinden dahi iyi olamaz. keza kuzuların sessizliğinden de. görüşüm bu. umarım yayınlanır. saygılar...
adovic
adovic

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
küçüklüğümün filmi... hatırlıyorumda çömezlik zamanımda al pacinodan o kadar çok etkilenmiştim ki onun gibi oturmaya,onun gibi bakmaya çalışırdım çocukluk işte...Bu arada Atilla Olgaçın sesi Marlon Brandoya cuk diye oturmuş başkası bu kadar iyi seslendiremezdi kanaatimce 10/10
filmkopat
filmkopat

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
He bu arada bu film size Reddedemeyeceğiniz bir teklif sunuyor...Bence kaçırmayın :)
hangman23
hangman23

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmi sıkıcı bulanlar diyalogları fazla dinlemeyenler ve oyunculuğa dikkat etmeyenlerdir.
10/10
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi.
fsahin87
fsahin87

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Baba filmi insanlığın, hayatın, geçmişin ve geleceğin özetlenip üç saate sığdırılmış halidir. Bu filmi izleyen kimse hayat karşısında yeterince acemi ve savunmasız değildir artık.
Bu film bütün haşmetiyle sinema tarihinin en baba filmidir. Nice filmler çekilecektir, ama ne var ki Baba hep baba kalacaktır.
fb-caner89
fb-caner89

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Popülerlik etkili şu aldığı oya bakılırsa. Baba filmi için diyebileceğim; Abartıldığı kadar iyi bir film değil. İyi yönler, yeraltı dünyasının iyi işlenmesi. Gerçekten insana ciddi bişilerin içinde olduğu hissini vermekte film. Fakat kötü yanı 3 saat olması ve bu 3 saatte konu inanılmaz yavaş işlenmiş -neredeyse sıkıyor insanı!- bu kadar aheste çekmek filmi bence çok büyük eksik. filme bir ağırlık verilmek istenmiş fakat bence pek hoş olmamış. Genel bi bakışla; iyi bir konu çok aheste, harcanmış sıkıcı boyuta gelmiş diyebilirim
kbier
kbier

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğenmeyenler acaba neresini beğenmedi çok merak ediyorum. 9 vermek bile bu filme haksızlık olur.10/10
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Benim gözümde sinema tarihinin en iyi filmi değil ama, filme de lafım yok. 9/10
donvitocarleone
donvitocarleone

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
süperrrrrrrr ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım :):)