Baba
4,8

arcgoktas
arcgoktas

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
amerikan sinemasının yaptığı en güzel film.
Seza
Seza

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. İzlenilmesi gereken bir film, 1972 yapımı olması ve filmin 3 saat olması sizi yanıltmasın eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin.
sahan33
sahan33

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
' Sinema Tarihinin 1 Numarası 'Marlon Brando-Al Pacino-James Caan = Godfather
beck31
beck31

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Her sahnesi ayrı çekici, çok asil bir seri Godfather ama ilk filmdeki güzellikler diğer filmlere nazaran en yukarda olmasını ciddi anlamda gerektirir türden.9.5/10
kalpsiz
kalpsiz

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Her film iki kere izlenmez, bazı filmler de iki kereden fazla izlenmez. Ama bu film defalarca izlense dahi tekrar izlenebilecek bir film.. Replikleri, konunun işleniş tarzı, oyuncular, bakışlar, karakterler ve diğer herşeyiyle kusursuz bir başyapıt. Şüphesiz alanının en iyisi. O günlerin gözüyle izlendiğinde daha etkileyici olacaktır emin olun. (Das boot adlı kullanıcın gözlemleyip yorumunda aktardığı konu çok çarpıcı okuyun siz de bana hak vereceksiniz. 4üncü sayfanın başlarında.)
Selma S.
Selma S.

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gterçekten ii bi film oyuncuların harika olduğu bi film ama bence tek hoş olmayan yanı biraz uzun olması ve dizi gibi ilerlemesi...
hak-online
hak-online

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en BaBa film, gerçektende, muhteşem, ve bunda Marlon Brandonun emeğide çok fazla.
hostel-saw
hostel-saw

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence serinin en iyisi 2.film.bu film bana biraz sıkıcı geldi.ama hem 1de hem 2de hem de 3 deki oyunluklar asla ve asla tarsılamaz...
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime, müthiş!
drvsard
drvsard

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
teoberk asla bir filmi baştan sona kesintisiz izlemeden yargıya varma.
teoberk3131
teoberk3131

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Hiç lafı dolandırmadan söyleyeceğim. Film bence şu ana kadar izlediğim en abartılmış film. Üçüncü izleyiş girişimimde de bitiremedim. İyi diyenler kusura bakmasınlar ama sırf oyunculuğa ve bir kaç karizma harekete bağlı değerlendiriş kıstaslarım yok. Sevgiler.
ww4321
ww4321

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
söylenecek söz yok tek kelimeyle muhteşem ötesi birde bu film mi beğenmiyenler yavv
55ercument55
55ercument55

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu kadar fazla puan çok abartılı 7.5 iyi
pusat543
pusat543

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Mükemmmmel
Sinema tarihinin en iyi filmi, bu filme yavaş diyen arkadaşlar zaten bu filmi bir numara yapanda bu yavaşlıkta gizli, tartışmasız baba serisinin en iyi filmi..
hozzot
hozzot

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu flime kötü yorum yapacak adam varsa çok şaşırırım.

serisinin en iyi flimi