Süper bir seri..Mükemmel bir film. Marrio Puzo en beğendiğim yazarlardandır. Bence; F. Ford Coppola ile yaptığı bu seri mutlaka görülmesi gereken şaheserler arasında.
Dönemine göre yapılmış iyi filmlerden.Şimdi ki zamanlarda benzeri yapılan filmlerle kıyaslamak yanlış olur.Bu tür filmlerden hoşlananların mutlaka listenin en başında izlemesi gereken bir film.Puanına bakıp çok şey de beklememek lazım.Oyuncular için defalarca seyredilebilir.10/8
o ne oyunculuktur brando..adam filmde 42 yaşında ama 65 yaşında bi adamı müthiş giymiş üstüne coppola her zamanki gibi.filmse tek kelimeyle MUHteşem...
Her şeyiyle kusursuz bir film olabilir mi sorusunun yanıtı bu filmde gizlidir. Bir sinema başyapıtı. Filmde emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum. Hala The Godfather'ı izlemeyen varsa hem sinema sanatına hem de bu filme haksızlık etmiştir.
Gerçek bir başyapıt olduğu kesin,oyunculuklara filan hiçdeğinmeyeceğim zaten,bu filmi izlemek daha yeni nasip oldu,aslında çok önceden izleme fırsatını yakalamıştım tv'de,ama pek tad almam diye izlememiştim iyikide izlememişim çünkü Marlon Brando'nun orjinal ses tonundan mahrum kalacaktım,beni en çok şaşırtan şey,Al Pacino'yu tanımamamdı:)Halada o olduğuna inanmıyorum aslında:)Ben bu filme kötü desemde iyi desemde bu başyapıtı mutlaka bir yerde birşekilde izlemelisiniz.İyi seyirler.9/10