hiçte eğlendirici bi animasyon değildi beyenmedim.ormasn çetesi daha basitti ama ben onu daha çok beyendim madagaskara 6 verdim malesef ayrıca hiç de komik bi sahne yada espiri yokki...
Bunlar ne?, bunlar neee?...küçük yaratıklardan birinin bizimkileri görünce tepkisi. BU kadar mı güzel seslendirilir. Ya süper olmuş,çok eğlenceli, her bir karakter ayrı bir lezzet katmış(penguenler bitirmiş olayı) ve kesinlikle bublajda bir numarayız.Hadi kıvırın, hadi kıvırın, hadi kıvı ,hadi kıvı, hadi kıvırın, süper yaa.
animasyon müthiş. özellikle king jullıan seslendirme çok güzel, sadece konuşması bile gülmek için yeterli. birde alex in melman ı sandıktan çıkarmaya çalışması görülecek bir sahne
valla ice-age den sonra izledigim ve onu unutturan en iyi animasyon.. istemiyerek gittim ama iyiki gitmisim!! eglenceli ve hos vakit gecirmek icin ideal...
arkadaşlar yapmayın lütfen bu animasyon gerçekten kötüydü...filmi izlemeye başladığım yüz hatlarıyla tamamladım desem abartmış olmam hani...ne bbir nemo ne bir buz devri ne de shrek olabilir..ya bn çok büyük umutlar besledim o yüzden hayal kırıklığına uğradım ya da bana hitap etmedi penguenler için 5/10
gerçekten canınız sıkılıyorsa ve bunu eglenceli bi filmle gidermek istiyorsanız mutmaka tercih etmelisinz bunu 1 dakika bile sıkılmıyorsunuzz oldukça basarılı bir animasyon