emreavcar
25 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
...Dreamworks'le Pixar'in animasyondaki durmak bilmeyen yarisi genellikle Pixar'in zaferiyle noktalanirdi. Taa ki Shrek'e kadar...Shrek'in zaferiyle beraber rekabeti kizistiran Dreamworks'un "Madagascar"i, aslinda "Shark Tale" gibi keyifli, komik ama sig bir animasyon goruntusu cizmisti fragmanlarinda. Ancak 4 firlama bas karakteri, ana karakterlerinden fazlasiyla rol calan akil almaz penguen 4'lusu (inanilmaz derecede komikler), Madagaskar'in sakinleri (ozellikle de kral Julian ve yardimcisi Maurice) ve bircok filme yapilan gondermeler (ozellikle "Planet of the Apes", "Cast Away" ve "American Beauty"ye yapilanlar birer harika) filmden almayi beklediginiz keyfi ikiye katliyor rahatlikla...Derdini fazla uzatmadan anlatan, son zamanlarda karsimiza cikan en iyi animasyonlardan biri. Kacirmayin derim...(7/10)
Pixar ın animasyonları kadar kompleks ve detaylı degil sadece güldürmeyi amaclıyor.İzlenebilir fakat daha iyileri mevcut sonunda amerika saglık kurumuna yapılan gönderme cok iyiydi 6/10
Ben daha farklı bir film bekliyordum.Fazlasıyla çocuklara yönelik olmuş.Hatta fragmanında gösterilen bazı cümleler değiştirilmiş.Animasyon filmlerine bayılmama rağmen gitmeden önce bir düşünün derim.
hayvanları ne kadar kilit altına alırsanız alın doğal ortamlarından kopamıyorlar. tabii burdakiler biraz isteksiz gidiyor ama onlarda hemen uyum sağlıyor.
Doğrusu fragman beklentilerimi arttırmıştı, ancak umduğumu filmde bulduğumu söyleyemem. Özellikle komedi adına yetersiz, belki de bizimkilerin dubaljı sayesinde tam bir çocuk filmi olmuş izlenimi uyandı bende. Penguenlerin olduğu sahneler dışında çok beğenmedim ne yazık ki..
beni hayal kırıklığına uğratan bi animasyon.ayrıca bence bu filmi buz devriyle aynı kefeye konulamaz.bazı eksiklikler war ve insan film bitince "e, bu neydi şimdi?" diye soruyo kendine.yetersiz