renkliruyalaroteli80
15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi komedilerden biriydi... gülmek iyi vakit geçirmek için çok güzel bir film... hele sonu süper ya:)çok güleceksiniz mutlaka izleyin
her insanın hayatında bir ya da birkaç kez şeref misafiri olduğu sofradır. alacağını aldıktan sonra kalkmasını bilmek lazım. sorun etmeye değmez.:)) zengin, karizmatik, yakışıklı, zeki ve haliyle burnu havada birkaç tane kafadar kendilerine sokakta rastladıkları birkaç tane salak bularak onları topluca akşam yemeğine davet etmek ve en salağı getireni o gecenin şampiyonu ilan etmek gibi bir oyun yaratmışlardır.kesinlikle komedi klasiklerinden...
Filmin abartılacak bir yanı yok. Birkaç sahnesi dışında çok fazla güldüğümü hatırlamıyorum. Ama saçmalamaya çok müsait bir konusu olmasına rağmen film gayet sade ve abartısız bir biçimde çekilmiş. Bu açıdan film hoşuma gitti.
minicik bir bütçeyle ortaya böyle şahane bir şey çıkarmışlar. 20. izleyişimde de hala gülmekten yüzümü gevşetebiliyor. Bay Pinyon'u 2 sene önce sanırım akciğer kanserinden kaybetmişiz, ne acı. Suratını görmek bile tebessüm etmeme yetiyordu
Kaliteli bir yapımdı. Yönetmenin diğer yapımları da bu kalitenin nedenini açıklıyor. Jacques Villeret'i bir daha izleyemeyecek olmamız en büyük kaybımız olacak..
hayatımda izlerken gözlerimden yaş akan tek film mükemmel ötesi oyunculuk izlemeyenler kesinlikle izlesin bunun yanında bu filmi türkçe dublajlısını arıyorum arşiv için ama hiçbir yerde bulamadım bulmamda bana yardımcı olabilecek birileri warmı acaba?????????