Özgün ve güzel bir senaryo.Filmde beni kendine aşık eden bir Claire Forlani var ki,bence en iyi performansa sahip oyuncu.Pitt ve Hopkinsde çok iyi.Özellikle baba kız sevgisi mükemmel işleniyor, etkilenmemek elde değil.Filmin en köyü yanı bence sonu, Pitt niye geri geliyor herşeyi bozuyor.6 puan izlenmesi gereken bir film.
Süresine rağmen sıkılmadan izledim aksiyon ters köşe gerilim bekleyenler uzak dursun. Sakin dümdüz sadece duygularıyla konuşan bi film bana fazlasıyla hitap etti. Finali beğenmedim çünkü final çok tutarsız oldu onun haricinde izlenir güzeldi
3 saat sürüyor ama 1,5 saate sığabilecek bir film, boşu boşuna uzatmışlar da uzatmışlar.. gerçi Claire Forlani ye hayran olduğum için sıkılmadan izledim ama o da olmasa uyuyakalabilirdim,, fakat değişik bir konusu var, azrail vs. fena değil bir filmdi.
oturup ilk yarım saatine baktığımda film akıcı ve şahane gelmeye başlıyor,,ama ondan sonra yavaşyavaş sıkılmaya başladım.not:bu brad pitt ne oynasa yakışıyor
Brad Pitt'i kızlar "gözleriyle yesin", Hopkins biraz daha para kazansın, Forlani'nin hayran kitlesi oluşsun (böyle duru bir güzellik görmedim) diye çekilmiş bir film. Duygusal filmlerden hoşlananlar için birebir tabiki. Sonu gereksiz uzatılmış, başlangıcı (Pitt'in Forlani ile cafede sohbet ettiği bölümün sonuna kadar) güzeldi.
Konusu çok güzel ve çekici. Oyuncuların performanslarıda harika, kzç kere izlememe rağmen her defasında ilk defa izliyormuşum gibi heyecanla izliyorum :))9/10
Film tamamen değişik konusuyla, çok farklı duygular yaşatıyor. Sonunda çok yakışacak bir son beklerken tam anlaşılmayan birşeyle karşılaşıyor ve bu filme bu sonun yakışmadığını düşünüyorsunuz..Fakat Kesinlikle Öneririrm