Filmin 3 saat olması beni biraz yordu ama onun haricinde güzeldi. Tek isteğim; ölümün ödünç aldığı o bedenin sahibinin ismi. Meraktan çatlıyorum hâla. Sanırım bir tek ben merak ediyorum :(
yıllardır izlemek isteyip de daha yeni cd'sini alıp izleme fırsatını bulduğum harika ötesi film..filmin ilk başta süresini görüp tereddüt edilsede film baştan sona kadar ilgi çekiciliğini we sürükleyeciliğini asla kaybetmiyo,anthony hopkins we brad pitt'in oyunculuklarını döktürdükleri we ikisininde bu isimleri nasıl yaptıklarını açıkça görmemizi sağlayan filmlerden bir tanesi olarak düşünüyorum..kesinlikle izlenmeye değer..
pitt, forlani ve hopkins...çok ii bi film ve mütiş oyunculuk çıkarmışlar...hayatımın en güzel filmleri arasında seyir açısından...izlemyenler .ok sey kaçırmışlardır söleyim...
arkadaşlar bence mükemmel bi flim ben brad pitt sevmem ama bu flim bi harika süper bence herkes izlememli büyüsüden uzuca bi zaman kurtulamıcaksınız emin olunnnnnnnnnnnnnnnnnn........
hele bir de pasta sahnesi vardı ki görülmeye değer. işkolik manevi duygulardan uzak evlat babasının partisi için yine gecesini gündüzüne katAR ve baba bu yapılanlara ne değer ne de önem verir.hayat bu teferruatlarla uğraşacak kadar uzun değildiri bize anlatan hayatın anlamının fırtınanın çıkmasına bağlı olduğunu bize öğreten bi anlık da olsa yarın işi ekicem ulan eşimle paraşüt yapıcam dedirten bi değişik bi film. ve tabi iki buçuk dakika sonra hayatına kaldığın yerden devam ediyosun.
TEKRAR TEKRAR İZLEDİĞİM KUSURSUZ BİR FİLM FAKAT ESKİ FİLMLERDE İZLEDİĞİMDE SESLENDİRENLER OYUNCU KARAKTER RUHU TAT VERMEDİ. ESKİ SESLENDİRME ÇOK DAHA SANAT YAŞATIYORDU
Çok güzel muhteşem bir filmdi.zamansız gelen ölüm o hissiyat,ölümün aşka büründüğü o hal,tek kelimeyle efsane!şimdiki zamana kıyasla bu dönenim filmleri muazzam'şimdiki zaman muamma.