Joe Black

6/10 oyuncular hatrına
tupac-dmx-96
tupac-dmx-96

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film super kesınlıkle. diyaloglarrı dıkkatlı dınlersenız nasıl guzel bır fılm oldugunu sızde anlıcaksınız bence ıkı kere ızleyın :)10 tam puan
thedeadlock83
thedeadlock83

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tamam konu fantastik olabilir gerçekçilik olmayabilir ama bu kadarda saçmamalanmazki. tutarsızlık üstüne tutarsızlık.Bu film bu oyuncuları haketmiyor kötü 4/10
Josephy
Josephy

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi romantik filmlerden biridir.İyi oyuncularla kaliteli bir yapım
Buster-2
Buster-2

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film tamamen değişik konusuyla, çok farklı duygular yaşatıyor. Sonunda çok yakışacak bir son beklerken tam anlaşılmayan birşeyle karşılaşıyor ve bu filme bu sonun yakışmadığını düşünüyorsunuz..Fakat Kesinlikle Öneririrm
mehmetfaydali10
mehmetfaydali10

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
saçmasapan konusu war yaw
yenilige-dogru
yenilige-dogru

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Farklı,duygu yüklü,insanın içini titreten bir hikaye.İzlemeye değer.
Chev
Chev

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Üç saat sürmesine rağmen sıkılmadan zevkle izledim..Çok güzel bir filmdi.
karizmatik062915
karizmatik062915

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
izlemesenizde olur kesinlikle gidip bu filme para vermeyin ben yaptım bi hata sizde yapmayın
berk0589
berk0589

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
uykunuz mu var uyumak mı istiyorsunuz işte size fırsat joe black hiçbişey yapmayın izleyin sonra bakcaksınız ki uyumuşsunuz..yorumlarınıza güvenerek aldım izledim 10 üzerim 5 i geçemez yazık oldu 3 saatime..
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi izledigimde bradi asıl keşfettim ve bu filmde ona aşık oldum ya kusursuz bi adam ya bütün türlerde güzel oynuo...ve agladım bu filmde...
tayf-2
tayf-2

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar heyecandan ölüyorsunuz :)harika film.
atakanozruh
atakanozruh

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Hopkinsin usta işi oyunculuğunun yanında genç Pittin harika performansı. Etkileyici bir senaryo, büyüleyici müzikler, enfes bir son. Bir filmden beklenen hemen her şeyi karşılayan, üç saatlik bir şölen. İzlenmesi gereken başyapıtlardan biri.
erdemmarasli
erdemmarasli

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi kaç kez izledim ve daha kimbilir kaç kez izleyeceğim bilmiyorum. Aşkı bu kadar saf, ürkek, doğal anlatan kaç film (Kazablanka, Titanik...) var ki! Yorumların ilk sayfasını açınca çok şaşırdım çünkü ilki hariç diğer hepsi olumsuz yazmış. Bence bu büyük haksızlık. Özgün senaryosuyla, kulağı okşayan o mükemmel müzikleriyle, ihtiras üzerine o uzunca cümlelerle kurulan diyaloglarıyla resmen büyülendim. Her zaman arşivimin en değerli parçalarından biri olarak kaldı ve kalacak...
semira66
semira66

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
çok müthiş bir film,mükemmel bir senaryo,brad pitt,antony hopkins...daha ne söylenebilir harikulade!!!