Joe Black
4,3

kiss-gs
kiss-gs

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
brad pitt aşığı olarak bu filmde baya duygulandım!ölüme tamamen yaklaşmış bir adam ve ölüme aşık olan bir kız... ölüm bile olsa sevdiği üzmemek için kuralları zorlayan bir güç...mutlaka izlenmeli.
sumuh23
sumuh23

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
brad pitt ve antony hopkins olurda o film izlenmezmi.Çok harika bir filmdi.Hakikaten brad pitt mükemmel görünüyordu filmde:)
forester156
forester156

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yıllardır izlemek isteyip de daha yeni cd'sini alıp izleme fırsatını bulduğum harika ötesi film..filmin ilk başta süresini görüp tereddüt edilsede film baştan sona kadar ilgi çekiciliğini we sürükleyeciliğini asla kaybetmiyo,anthony hopkins we brad pitt'in oyunculuklarını döktürdükleri we ikisininde bu isimleri nasıl yaptıklarını açıkça görmemizi sağlayan filmlerden bir tanesi olarak düşünüyorum..kesinlikle izlenmeye değer..
Esteban-2
Esteban-2

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hayran kaldım.artık şunu söyleyebiliyorum:--izlediğim en güzel aşk filmiydi.(konu aşkla sınırlı değil)melekler şehri.gohst vs filmler bu kadar güzel değildi.10/10
a-ayaydin
a-ayaydin

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok aslında süper bir film süper oyunculuklar defalarca izlenir defalarca da izledim izlemeye de devam ediyorum ilk 5 filmimin içinde zaten bunların 3'ü brad pitt'in,izlememiş olan en 20-30 kişiye arşivimden izlettiğim bir film ve bir saniye bile ayrılamadılar filmden,artık gerisi size kalmış
vauva
vauva

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
pitt, forlani ve hopkins...çok ii bi film ve mütiş oyunculuk çıkarmışlar...hayatımın en güzel filmleri arasında seyir açısından...izlemyenler .ok sey kaçırmışlardır söleyim...
caglarkaman
caglarkaman

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok muhteşem ve etkileyici bir film.
nagi--brad
nagi--brad

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
brad pitt bu ne yapsa güzel olur...........
erzincansporlu
erzincansporlu

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Sadece bir yare aşk değil! Ölüme bile aşık olmak...! Yada ölümü ölümüne sevebilmek... Peki sizin sevdiğiniz (Sevgiliniz) kim? Always 10 ! ! !
pusko-2
pusko-2

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Ölüm gibi aşık olmak!

İlk okuduğunda kararlı ya da kaçmanın mümkün olmadığı bir aşık sanabilirsiniz, Ölüm gibi aşık olmayı. Ama ölüm gibi aşık olmak ardında yaşam bırakmaktır. Çünkü her ölüm ardında bir şeyler bırakır. Yarım kalanlar ve pişmanlıklar olur genelde ölümün ardında bıraktığı. .

Ölüm gibi aşık olmaktan kastettiğim şey şu: ölüm ardında sevgili bırakmaz ama ''aşık olan ölüm'' ardında bıraktığından pişmanlık duymaz yapacağı; aşık olduğuna -bu her ne olursa olsun- hayat bırakmaktır. Geride bıraktığı pişmanlık değil koca bir ömürdür. Ömür; sevdiğini mutlu edecek, ölümden uzak olan olgularla dolu bir ömür.

İşte aşk budur, aşkta bencilliğe yer yoktur. Ölüm sevdiği için kendinden çok uzan olan yaşamı ''sevgilisine'' bırakır. İşte aşık budur. Gerçek aşık ''ölüm gibi'' aşıktır
echo20
echo20

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
süper bi filmdi..bayıldım;))
jemima-btl
jemima-btl

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bence mükemmel bi flim ben brad pitt sevmem ama bu flim bi harika süper bence herkes izlememli büyüsüden uzuca bi zaman kurtulamıcaksınız emin olunnnnnnnnnnnnnnnnnn........
potasyum
potasyum

15 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
oturup ilk yarım saatine baktığımda film akıcı ve şahane gelmeye başlıyor,,ama ondan sonra yavaşyavaş sıkılmaya başladım.not:bu brad pitt ne oynasa yakışıyor
fragilegirl
fragilegirl

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
bence bradin en romantik filmlerinden biri...brad bu filmde rol almasinin kariyerinin en büyük hatasi oldugunu düsünse de ben bu filmi seviyorum..ne de olsa o oynuyor :)
serverdigar
serverdigar

10 Mart 2005 tarihinde eklendi
harika bi film romantik filmlerin en iyisibikadın nasıl bu kadar masum olbilir melek gibi.ah brad pitt ah torpillisin ama öbür tarafta hesaplaşacağız