beck31
1.383 değerlendirmeler
15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Film aslında uzunluğuyla içinde barındırdığı ruh hali değişimini çok hoş fark ettiriyor. Ne kadar gerekli olduğunun tartışmasına girsenizde o sakinleştiren atmosferi hatrına izlenmeli, cidden çok ilginç. Brad Pitt başta olmak üzere belli bir düzeyin üstünde kadro oyunculukları. 7/10
Özgün ve güzel bir senaryo.Filmde beni kendine aşık eden bir Claire Forlani var ki,bence en iyi performansa sahip oyuncu.Pitt ve Hopkinsde çok iyi.Özellikle baba kız sevgisi mükemmel işleniyor, etkilenmemek elde değil.Filmin en köyü yanı bence sonu, Pitt niye geri geliyor herşeyi bozuyor.6 puan izlenmesi gereken bir film.
Süresine rağmen sıkılmadan izledim aksiyon ters köşe gerilim bekleyenler uzak dursun. Sakin dümdüz sadece duygularıyla konuşan bi film bana fazlasıyla hitap etti. Finali beğenmedim çünkü final çok tutarsız oldu onun haricinde izlenir güzeldi
Brad Pitt'i kızlar "gözleriyle yesin", Hopkins biraz daha para kazansın, Forlani'nin hayran kitlesi oluşsun (böyle duru bir güzellik görmedim) diye çekilmiş bir film. Duygusal filmlerden hoşlananlar için birebir tabiki. Sonu gereksiz uzatılmış, başlangıcı (Pitt'in Forlani ile cafede sohbet ettiği bölümün sonuna kadar) güzeldi.
geç de olsa kendimi savunayım.brad pitt benim de çok beğendiğim bir oyuncu ve fight club la gözümde daha da büyümüştür.ama söz konusu azrail olduğunda daha sert daha tehditkar ne kadar sevgi beslese de bu yönlerini daha çok ortaya çıkarmasını beklerdim.
kesinlkile güzel bir aşk filmi!her ne kadar sonu benim istediğim gibi olmasada:)ama brad pitt ii bi oyunculuk çıkarmış.bence film arşiwinizde mutlaka bulunmalı:))
Filmin 3 saat olması beni biraz yordu ama onun haricinde güzeldi. Tek isteğim; ölümün ödünç aldığı o bedenin sahibinin ismi. Meraktan çatlıyorum hâla. Sanırım bir tek ben merak ediyorum :(