Joe Black
4,3

beck31
beck31

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Film aslında uzunluğuyla içinde barındırdığı ruh hali değişimini çok hoş fark ettiriyor. Ne kadar gerekli olduğunun tartışmasına girsenizde o sakinleştiren atmosferi hatrına izlenmeli, cidden çok ilginç. Brad Pitt başta olmak üzere belli bir düzeyin üstünde kadro oyunculukları. 7/10
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi izledigimde bradi asıl keşfettim ve bu filmde ona aşık oldum ya kusursuz bi adam ya bütün türlerde güzel oynuo...ve agladım bu filmde...
gogola
gogola

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Özgün ve güzel bir senaryo.Filmde beni kendine aşık eden bir Claire Forlani var ki,bence en iyi performansa sahip oyuncu.Pitt ve Hopkinsde çok iyi.Özellikle baba kız sevgisi mükemmel işleniyor, etkilenmemek elde değil.Filmin en köyü yanı bence sonu, Pitt niye geri geliyor herşeyi bozuyor.6 puan izlenmesi gereken bir film.
Aamir Khan
Aamir Khan

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Süresine rağmen sıkılmadan izledim aksiyon ters köşe gerilim bekleyenler uzak dursun. Sakin dümdüz sadece duygularıyla konuşan bi film bana fazlasıyla hitap etti. Finali beğenmedim çünkü final çok tutarsız oldu onun haricinde izlenir güzeldi
ozanhamdi
ozanhamdi

7 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Brad Pitt'i kızlar "gözleriyle yesin", Hopkins biraz daha para kazansın, Forlani'nin hayran kitlesi oluşsun (böyle duru bir güzellik görmedim) diye çekilmiş bir film. Duygusal filmlerden hoşlananlar için birebir tabiki. Sonu gereksiz uzatılmış, başlangıcı (Pitt'in Forlani ile cafede sohbet ettiği bölümün sonuna kadar) güzeldi.
nskmourinho
nskmourinho

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
6/10 oyuncular hatrına
esat-ozcan
esat-ozcan

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
geç de olsa kendimi savunayım.brad pitt benim de çok beğendiğim bir oyuncu ve fight club la gözümde daha da büyümüştür.ama söz konusu azrail olduğunda daha sert daha tehditkar ne kadar sevgi beslese de bu yönlerini daha çok ortaya çıkarmasını beklerdim.
happyface
happyface

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir film...trt’de arada rastlıyorum izleyebilirsiniz oradan.
cihanayger
cihanayger

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzel film izleyin.. aşkı hissediyosunuz hakkaten..
hilalhosgor
hilalhosgor

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
kesinlkile güzel bir aşk filmi!her ne kadar sonu benim istediğim gibi olmasada:)ama brad pitt ii bi oyunculuk çıkarmış.bence film arşiwinizde mutlaka bulunmalı:))
tayf-2
tayf-2

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin sonuna kadar heyecandan ölüyorsunuz :)harika film.
actemmuz91
actemmuz91

22 Ekim 2011 tarihinde eklendi
etkileyici çok hoş bi filmdi.tavsiye ederim film bitince iyi ki izlemişim çok güzeldi diyeceksiniz.
eisenheimx
eisenheimx

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
değişik işlenmiş bir aşk hikayesi zaman geçirmek için izlenebilir.
Denizkaryeli0
Denizkaryeli0

16 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Filmin 3 saat olması beni biraz yordu ama onun haricinde güzeldi. Tek isteğim; ölümün ödünç aldığı o bedenin sahibinin ismi. Meraktan çatlıyorum hâla. Sanırım bir tek ben merak ediyorum :(