Kuşatma
3,7

volkanick
volkanick

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok önemli filmlerden biri..yönetmeninden belli zaten..
hookers
hookers

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu film ilk vizyona girdiği yıl abartılı ve fantastik bulunmuş. Ancak bugün ?yani 11 eylülden sonra- sinemanın ileri görüşlülüğünün bir kanıtı olarak gösteriliyor. Özellikle şehirdeki panik ve kaos atmosferinin yaratılış şekli çok güzel...
akturkan
akturkan

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film Abd hükümetinin diğer uyrulu insanlara nasıl muamele ettiğini, askerlerinin o insanlara nasıl işkence ve infaz ettiğini kendi ülkelerinde açıkça Sinema aracılığı ile görmek çok farklı oluyor.
kemerlee
kemerlee

23 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
11 eylül öncesi bir 11 eylül filmi olması oldukça ilgi çekici.Toplumsal olarak insanların nasıl öteki diye ayrıştırıldığını nasıl korku toplumu yaratıldığını ve bunların nasıl kullanılmaya çalışıldığını güzel anlatmışlarda son yarım saati daha iyi olsa bir başyapıt bile çıkabilirdi ama bu haliylede iyi bir film.
teomansonmez
teomansonmez

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film A.B.D'de vizyona girdikten sonra bu filmin ülkemiz sinemalarında gösterilmemesi konusunda tartışmalar omuş ama daha sonra film bizde de vizyon şansı bulmuştu.A.BD'de yaşayan Müslümanların birer törerist olarak gösterilen filmde aslında suçun A.B.D hükümetinde ve ordusunda olduğunu anlatıyor.İlk başta kötücül Müslümanlar görsek de durumun sonraları ülkenin kendisine çevrilmesi üzerine rahat nefes alıyorsunuz.Bu arada patlama sahneleri mükemmel.Denizel ve Bruce çok iyi performanslar da sergiliyorlar.
si-ar
si-ar

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
denzela olan hayranlıgımın basladıgı film diyebilirim.wills'in sadistliğinede sok oldum ayrıca.denzel tutkunlarına öneririm filmi o götürüyor zaten ;.güzel film kaçırmayın
selmayurdasavas
selmayurdasavas

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gerçekten de 11 eylül öncesi yapılmış olması ilginç.İslamın aslında barış dini olduğu ve teröristlerin de kuaran a karşı geldiklerini belirtmesi de güzeldi.Araplara yapılan haksızlık ve zulme değinilmesi de diğer terörizmi anlatanfilmlerden farklı olmuş.
erzincansporlu
erzincansporlu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Dostum Depp 243 sanki seni takip ediyorum? Bana öyle geliyor ki film zevklerimiz aynı? Filmin senaryosu çok farklı, oyuncu kadrosu mükemmel.. Perfecte yakın yani.. iz le yiiinn
tarantino182
tarantino182

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film, 11 eylül öncesinde yapılmış olması da dikkat çekici 10/8
roswell-dido
roswell-dido

4 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
99dan bugunu görebilmek için nostradameous olmak gerekmez sanırım... gunumuzu cok iyi anlatıyo..gecmis,simdi,yakın.. hepsini aslında..
Ahmet Beytar
Ahmet Beytar

18 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Film genel olarak iyi...Her ne kadar bazı klişeleri kullanmış olsa da. Ameraka'nın demokrasiye bakış açısı, her ne kadar filmdeki kadar belirli hatlara sahip değilse de, ön yargıları kırma açısından film güzel mesajlar veriyor. Denzel Washington ve Bruce Willis'in performanslarına diyecek yok Bu arada beyaz perde yetkilileri, filmin süresi 1 saat 56 dakika, 1 saat 35 dakika değil..