Sertuğ T.
16 Aralık 2016 tarihinde eklendi
" Sen Bir kahraman değilsin " Max stell cok bekllediğim bir filmdi fragmanlarından olsun çok ilgi çekiçi duruyordu ve meraklanmıştım Cizgi dizisi olduğunu biliyordum ama hiç izlememiştim ve konu hakkında bir fikre sahip değildim . Ama fragmanda efektler sahnelerde kullanılan renk tonları ve o köstüm çok kıyak duruyordu . Malesef film Türkiyeye gelmedi sanırım türkiyeye pazarlamasını yapan firma filmin türkiyede tutulmuyacağoını düşündüğünden pazarlamasını yapmamış filmin . Zaten amerikadada çok gişede tutunamamış film neredeyse 3 hafta durup kaldırılmış . Neyse sonunda izleyebildim zar zor bularak . Ve çoğu eleştirmenin verdiği puanlar ve filme tepkisinin aksine ben filmi beğendim . Tabiki çok mantık hataları ve saöçmaladığı bocaladağı yerler bulunmakta . Ama filmin geneline bakıp o bocaladığı 30-40 daakikayı hafızanızdan silerseniz gayet harika bir film. Filmin Konusu : Max adlı abimiz babasını küçük yaşta kaybetmiş birisisidr . Bbası hakkında çok bir bilgisi yoktur ama bir bilim adamı olduğunu bilmektedir . Birgün Max kendinde değişik güçler farkeder takion denen bu enerji gücünü Max abimiz başta kullanamaz . Birgün bu gücü patlak verir ve güç neredeyse onu öldüreceken Steel denen robot/uzaylı elemanı bu güç sayesinde uyandırır ve Steel onu ölümden kuratırır . Steell ona babası hakkında gerçekleri ve Turnlik denen yaratıklardan nasıol korunacağını öğretecektir . Açıkçası Steel karakteri bayay iyiydi . C3PO gibi değişik mizahı olan bir robottu ve özellikle Sofia hakkında tepkileri beni baya güldürdü filme baya mizah katmış . Ve filmin eğlendirici unsuruydu . Filmde Eğitim süreci çok zevkli ve akıcı anlatılmış . Özellikle şu Köstüm ün hala ne kadar havalı olduğunu sölesem az kalıyor . Filmde babasının geçmişini aheste aheste öğreniyor ama öğrenincede bir ters köşe oluyorsunuz. Özellikle ben babasının uzaylı olduğunu öğrenince bir şok geçirmedim değil . Ama cidden çoçugunu korumak için ve cocuguna olan sevgisini cok güzel işlemişler . Sondaki duvardaki yıldızlara bakarken babasının falan halüsilasiyon olarak gelmesi hele hele çok mutlu etti . Sofia olan ilişkisi biraz saçma işlensede göz ardı edilebilir . Sondaki kavga hakikaten harikaydı . Ama Maxin şu rüzgar gücü olan ilk Turnlkini yok etme kısımları aşırı baydı ve oraları bir an önce atlamak istedim. Sıktı baya filmin temposunu . Kısacası iyi bir film . İzlemenizi tavsiye ederim . Açık kapı bitti sanki ama devamı gelmesine gerek yok . Tadında bırakılması yeterli . 7.5