Bridget Jones’un Bebeği
3,4

Borinho
Borinho

18 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Renee Zellweger in nasıl çöktüğünü, Colin Firth ün Nasıl Yaşlandığını izlemek için gittim ama çok eğlendim. Aradan geçen yıllar filmi eskitmemiş çok keyifli olmuş. Filmin sonundaki sürpriz ise çok ayrı bir hava katmış.
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

13 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Bu filmle Bridget Jones’un eğlenceli hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Yıllar içerisinde elbette yüzler kırışmış, ifadeler değişmiş... tıpkı bizler gibi. Öte yandan keyifle izlenen, bolca gülümseten bir film izliyoruz.

Jones hayranları bu filmi tatlı bir nostalji ile izleyecek, Renee Zellweger'in başkalaşımına üzülerek şahit olacaktır. Her ne kadar bakışları ve mahçup gülümsemesi aynı olsa bile, o tombilik suratın yerinde yeller esiyor. Keşke film gerçekten kaldığı yerden devam etse ve Bridget Jones'un doğal yaş alışına şahit olabilseydik.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

14 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Bir döneme damga vurmuş ve özellikle kadınlar arasında fenomen haline gelmiş kitabın 2001 ve 2004 yıllarındaki beyaz perde uyarlamaları da sempatikti. Bridget Jones bir karakter olarak kendi efsanesini yarattı da diyebiliriz. Romantik komedi olup da bu şekilde bir seriye dönüşenlerin sayısı pek de fazla değil ne de olsa. Jones ve Darcy'ye bu sefer Hugh Grant değil Jack eşlik ediyor. Dempsey de kesinlikle sırıtmamış, rolüne yakışmış. Son derece eğlenceli, kahkaha attıran (özellikle bazı sahneleri), mutlu eden bir film bu üçüncüsü de. Yalnız şöyle bir şey var, yıllar Zellweger ve Firth'e de acımamış. Her ne kadar sempatiklik ve karizmalarından bir şey kaybetmeseler de.
Mert H
Mert H

12 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Serinin üçüncü filmi. Yalnızca bu filmi sek olarak izlemek istiyorsanız da kesinlikle yapabilirsiniz. Olaylarda kopukluk yaşamayacağınızı ve rahatlıkla konuya hakim olabileceğinizi düşünüyorum. Türü romantik komedi olan filmlerde ilk defa kahkaha atarak güldüğüme şahit oldum. Ortalamanın epey üzerinde bir romantik komedi filmi.