Onur T.
1 değerlendirme
29 Ekim 2013 tarihinde eklendi
Bu filmin senaryosunu yazanin da, filmi yonetenin de insan olmadigini dusunuyorum. Kesinlikle izlenilmemesi gereken bir film. Hatta cope atilmasi. Bir de ikisini cekmisler yarabbim.
Farklı bir şey yapmaya çalışmışlar fakat kesinlikle olmamış konu ilgi çekici içerik biraz mide bulandırıcı özellikle kan kesik tarzı görüntülere karşı hassas olanlar için fakat akış çok sıkıcı bir yere bağlanmıyor ya da heyecan verici bir durum yaşanmıyor acaba ne olucak sorusunun cevabı hiç tatmin etmiyor kesinlikle zaman kaybıydı
Sakın ama sakın izlemeyin. Çok eskiden izledim hala aklımda. Hala midem bulanır. İzlediğim en iğrenç film en iğrenç fikir en iğrenç senaryo. İzlediğime öyle pişmanım ki 濫冷冷冷冷
kesinlikle bu filmin 1 ve 2 yasaklanmalı bunu yazan insanında psikolojisi bozuk belli gelecek nesillere kötü örnek gerçekten iğrenç bir filim bildiğin insanlara nasıl eziyet ediliğini anlatıyor.
3.seriyi izledim ve bu zamana kadar böyle bir sapık ve ruhsal çöküntü yaşatan bir film daha izlememiştim,resmen sağlıklı bir insan etkide kalıyor,bu testereyi bile sollamış,anlamadığım ne akla hizmet ortaya böyle bir senaryo çıkmış ve sinemaya derlenmiş...
Hayatımda izlediğim en anlamsız en iğrenç en boktan bir filmdi bir sağlıkçı olarak böyle bir ruh sağlığı bozukluğu karşısında ağzım açık kaldı hayatımdan çalınan 1 buçuk saattin acısı içerisindeyim.......