filmdeki oyunculuklar her ne kadar zirvede olsa bile konunun yavanlığı ve senaryonun sıkıcılığı bi o kadar had safhada...Zaten Zeki Demirkubuz bu tarz dram filmlerinin yönetmeni...Sonuna kadar izlemek kesinlikle bir başarıdır :) ama derste çıkarılmayacak bir film değil ve bence puanı 7.6/10
2.bölümde hülya avşar dans ettikleri yere geliyor ve irem in düğün menüsünden bahsediyor ama ilk bölümde kız doğum gününde evlenme haberini kuzeninin aracılığıyla öğrenmişti kızıp doğum gününü bırakmıştı yine kazaktaki kan kiza ait arabadan atılma si mobese cameralarinda çıkarken kızı suçlu bulmaları saçma sapan takipsiz bir konu ile ekranda fazla kalmaz ilk bölümü çok severek izledim 2.fiyasko hülya avşar berbat rol yapmış deniz çakır 'ın da hakkini yemişler kaprisli oyuncular la değil gerçekten oyuncularla çalışın senaryo ya da dikkat edin artık yazılıp ciz8lenler abuk sabuk