ynarcin
28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok durağan bir film.her şeyinden önce bu biraz seyredilme kapasitesini düşürüyor.düzgün hikayesi ve diyalogları ile yarattığı ilginç karakterler de iyi.özellikle haluk bilginer'in oynadığı karakter ümitsiz ve ışıksız bir çabanın en iyi resmini -tabii biraz da haluk bilginerin oyunculuğunun da etkisiyle- ortaya koyuyor.ama yine de türk sinemasının en iyi filmlerinden demek bence aşırı kaçar.çünkü yarattığı karakterler , diyaloglar , monologlar iyi bütününe baktığımızda bir şey de anlatıyor ama yine de ben tam istediğim şeyleri bulamadım açıkçası bir filmin başyapıt olması için her açıdan çok etkileyici olması gerekir.bence bu biraz türk işi kalmış ...
çok izlemek istedim bu filmi ama kısmet bu güneymiş. izledim ve hemen yorum yapmak istedim. çok begendim. kesinlikle izlenmeli.. filmde herşey çok sade ve akıcı.. filmi izlerken sıkılmıyorsun, verilmesi gereken mesaj verilmiştir bence. izlenilesi bir film..
Filmin sonunda şöyle bir yazı var. "hep denedin hep yenildin. olsun yine dene yine yenil daha iyi yenil." yenilmişlik bazen en büyük galibiyetleri anlatır.
Allah aşkına birisi çıksın da "kral çıplak" desin. Bu film Demirkubuz'un olmasa bu kadar övgü alacağını hiç sanmıyorum. Yorumlar tamamen taraflı. Türk sinemasının en iyi filmiyse bu film ben de bir sinemasever olarak kahrımdan ölürüm. Film gerçekçi diyorlar, oysa ki gerçek hayatta bu kadar mantıksız şeyleri bir arada bulmak zor. Onun dışında film oldukça durağan. Ayrıca ne veriyor bu film bize: Hiçibr şey! oyuncularının hatrına bu filme 5 veriyorum
güzel filmdi, kader filmini daha önceden izlemiştim, etkilenmiştim. kır sahnesinde de zaten sonrası olduğu anlaşılıyor .her iki filmde bence başarılıydydı.küfürlü sahneler biraz fazla gibiydi.
tek kelime ile mükemmel.. kaderden önce çekilmiş olmasına rağmen kader filminin devam niteliğinde olmasıda da demirkubuzun başarısı.. mutlaka izleyin..
kötü bir film izleyip arada da daha kötü filmleri izlemek istiyorsanız, sırf küfür edilmek için edilmiş küfürleri duymak ve ziraat tavuğu gibi karakteri izlemek istiyorsanız buyrun izleyin