Masumiyet
4,2

rudeonerudeone
rudeonerudeone

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
oyuncular mükemmeller bir defa.haluk bilginer ve güven kıraç efsaneleşiyorlar,derya alabora da çok çok zorlu bir karaktere soyunuyor,hiçbiri sırıtmıyor.konu dikkat çekici,demirkubuzun vurgulamaya çalıştığı şeyler dikkat çekici ve anlatmak istediğini de seyirciye çok güzel aktarmayı başarıyor.üst düzey ve klasikleşmiş türk filmlerinden bence,bu filmden sonra kaderi de merak ettim ve onu da en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.karakterler sağlam yapılandırılmış,ve finalin de gerçekten hakkını vermek gerek.bu türk filmi izlenmeli.emeği geçenleri gerçekten tebrik ediyorum.
alierol01
alierol01

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasının başyapıtlarından. Masumiyet üzerine muhteşem bir film. Hele Haluk Bilginer'in o monologu unutulacak gibi değildir.Bir soruyu beynimin ortasına bırakıp kaçmış olan film:"Kim masum değil ki?"
jamesbond-2
jamesbond-2

5 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Oyunculuklar kesinlikle mükemmel öyle ki tek tek baktığımız zaman herkes uzun süre unutulmayacak performanslar sergilemiş.Önemli ve izlenmesi gereken bir zeki demirkubuz filmi ,en yakın zamanda kaderi de izleyeceğim bakalım o nasıl...
kalpsiz
kalpsiz

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Birşey daha, meraklı meraklı beklerken o içimde depremler oluşturan finalden bahsetmeden edemeyeceğim...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
güzel senaryo iyi oyunculuklar fevkalade bir film 4/5
naked-soul
naked-soul

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yönetmenin yazgı filminden sonra ilaç gibi geldi.çok güzeldi ve beni çok fazla etkiledi.haluk bilginerin çok kısa bir rolünün olmasının yanında sönük de bir rolü vardı.ama güven kıraç ve derya alabora filmi resmen alıp götürüyorlardı.çok küfürlü belki bu sizi rahatsız edebilir ama mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
mrs-durden
mrs-durden

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
sadece ve sadece oyunculukları için bile izlenebilecek bir film özellikle Haluk Bilginerin performansını asla unutamam çok kaliteli ve güzel türk filmlerinden
ill-key
ill-key

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film,isminin hakkını sonuna kadar veriyor.Oyuncuuklar çok iyi.Ama özellikle Güven Kıraç her role yakışan bir isim ki çömezliğini izlemekte yine keyif..Filmi film olduğu için izlerseniz hiçbir şey anlamazsınız.Bekir(haluk ve güven) karakterine empati yapın..İşte o zaman dediğimi daha iyi anlarsınız..
cudiferat
cudiferat

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tamam belki birçok arkadaşın abarttığı gibi "mükemmel, şaheser" değil kabul ama gerçekten de film Sinemamızın o kısır döneminde de çekildiği göze alınırsa çok değerli bir film.

Bu tarz/konulu bir film adeta sıkıcı :) olması gerekirken izlerken hiç sıkılamdım.

Çünkü Kıraçın Masumiyeti, Bilginerin Tutkusu ve oyunculuklar izleyiciyi "inanın" alıppp götürüyor. Belki eski sevgilinizi hatırlıyorsunuz, belki eski dostunuzu.
Nedeni belli. Çünkü film çok içten ve doğal, yapmacık bir ajitasyon yok. Bunu en açık Kır sahnesinde Bilginer-Kıraç ta görebiliriz.

Oyunculuk mu; Bilginer in yerde sarhoşken "Bana da, Bana da" diye bağırması ve o gözleri, kendini yumruklaması; Sinema tarihimize çoktan kazınmıştır bile.

90 Dönemimize adını yazdıran 3-5 filmden bir tanesi, hala izlemediyseniz mutlaka izleyin. Dönemin şartları da göz önüne alınarak puanım; 8,5/10
Tolgahan
Tolgahan

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
Haluk Bilginerin ders olarak okutulabilecek olan monoloğu,Derya Alaboranın efsane performansı,Güven Kıraçın belki de en iyi uyduğu karakter.Kesinlikle izlenmeli ve ardından da film sizi etkilediyse biraz kendinden düşündürmeli.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
ayrıca filmin sonuda çok çok iyi bağlanmış...
jordan85
jordan85

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ne denebilirki Türk sinema tarihinin yapı taşlarından.Senaryo mükemmel,oyunculuklar mükemmel.Kesinlikle izlenmesi gereken bi film.Özellikle piknik sahnesine dikkat!
enginbehlul
enginbehlul

19 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Bağımsız sinemanın en iyi temsilcilerinden biri olan Z.Demirkubuz'un çok sağlam bir senaryoya dayanan iyi bir filmi.
wolkiwolki
wolkiwolki

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Masumiyet, ağır bir Demirkubuz filmi...Filmde karakterler oldukça başarılı bir şekilde işlenmiş. Buna eşlik eden oyuncu performansları ile de oldukça başarılı oluyor film. Ancak şöyle de birşey var ki, Masumiyet genel olarak son derece ağır tempolu bir film. Yer yer iyice bayıcı bir hal aldığı oluyor...Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki film kesinlikle tarzım değil. Zeki Demirkubuz’un oldukça iyi bir yönetmen olduğunun farkındayım ancak genelde aynı tip filmler çektiğini düşünüyorum. İzlerken içim kararıyor; sürekli dram, dram, dram... Yani bir parça da içinde neşe olan filmler çekemez mi acaba, yani yeteneğini biraz da bu yönde kullansa...
fragilegirl
fragilegirl

28 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bir kadına aşık olupta yıllarca onun peşinden oradan oraya sürüklenen bir adam..hapiste bulunan sevgilisinin peşinden ayrılmayan bir kadın..ve bir namus davası yüzünden en güzel yıllarını hapiste geçiren genç bir adam.işte masumiyet filminin ana karakterleri.bu 3 insanın dramını anlatan içimizden bir hikaye.sinemamızda güzel şeylerde yapılabiliyor.bu filmleri görmezden gelmemeliyiz.oldukça başarılı bir film.10/8