Senaryo çok orjinal fakat aradığımı bulamadım. Mesela bu gölge olaylarının arkasındaki gizem nedir ne değildir? Mesela hayatta kalanların sayısı daha fazla olmalıydı. Içlerinde bir tane bilim adamı yada metafizik araştırmacı olmalıydı. Bence çok düz bir film olmuş
yorumlara bakınca sanarsınızki bom boş bir film ama abartıldi gibi yorum yapmıs olamk icin yorum yapmıs arkadaslar film gelince konu olarak guzel ama işlenme bakımından okdar basarlılı olmayan ama yinede guzel surukleyici bir film 10 /6 hak edio en azından
uzun zamandır bu kadar kötü bir film izlememiştim senaryo kurgu sıfır kesinlikle öneremeyeceğim filmler arasında zaten filmin sonunu söylemeye bile gerek yok ne olduğu belli değil kısacası skandal bir film olmuş malesef..
hani bir tabir vardır; "geceyarısında yayımlanan işe yaramaz filmler" diye. inanın bu film o kategoriye bile giremez, hatta zorlayamaz... zaman, para, sinir vs. ve daha fazla kayıp yaşamak istemiyorsanız afişini gördüğünüz yerden bile arkanıza bakmadan kaçın!!! (10/0,5)
ben finale takıldım. acaba küçük kız ve çocuk, adem ve havvayı mı temsil etti. çünkü ilk kez kilisede karşılaştılar ve kiliseden çıkınca yerde kamyonetten dökülen elmalar vardı. ama atı anlamadım. neyse,çok da izlenesi değil