Kıyamet Gecesi
1,9

elmaaa
elmaaa

1 Haziran 2011 tarihinde eklendi
gerçekten korkunç, hem de çok
death23
death23

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Sonuca bağlanmayan bir film. hızlı bir giriş sürekli aynı şeylerin tekrarı ve sonucu olmayan bir bitiş :)
izleyip izlememek size kalmış.
FBT999
FBT999

6 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Senaryo çok orjinal fakat aradığımı bulamadım. Mesela bu gölge olaylarının arkasındaki gizem nedir ne değildir?
Mesela hayatta kalanların sayısı daha fazla olmalıydı. Içlerinde bir tane bilim adamı yada metafizik araştırmacı olmalıydı. Bence çok düz bir film olmuş
servet-2
servet-2

8 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
yorumlara bakınca sanarsınızki bom boş bir film ama abartıldi gibi yorum yapmıs olamk icin yorum yapmıs arkadaslar film gelince konu olarak guzel ama işlenme bakımından okdar basarlılı olmayan ama yinede guzel surukleyici bir film 10 /6 hak edio en azından
xavril-x
xavril-x

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
uzun zamandır bu kadar kötü bir film izlememiştim senaryo kurgu sıfır kesinlikle öneremeyeceğim filmler arasında zaten filmin sonunu söylemeye bile gerek yok ne olduğu belli değil kısacası skandal bir film olmuş malesef..
burakbehlul
burakbehlul

6 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hayatım boyunca ızledıgım en sıkıcı fılmdı
Murat ÖZBEY
Murat ÖZBEY

17 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlemiş olduğum en kötü film diyebilirim. Konusu olduğunu zannedip aslında hiç bir konusu olmayan, izlenmeyi haketmeyen bir film.
mesutkarcier
mesutkarcier

17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hani bir tabir vardır; "geceyarısında yayımlanan işe yaramaz filmler" diye. inanın bu film o kategoriye bile giremez, hatta zorlayamaz... zaman, para, sinir vs. ve daha fazla kayıp yaşamak istemiyorsanız afişini gördüğünüz yerden bile arkanıza bakmadan kaçın!!! (10/0,5)
ultrabdulkadir
ultrabdulkadir

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
sadece başlangıcı güzel gerisi çok saçma sinemada izlemeyin paranıza ve zamanınıza yazık.filmin sonunuda yapamamışlar.
colombo
colombo

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Son derece agır ılerleyen bir konu, ayrıca gerilim dozu çok çok düşük...3/10
pink pink
pink pink

28 Kasım 2024 tarihinde eklendi
ben finale takıldım. acaba küçük kız ve çocuk, adem ve havvayı mı temsil etti. çünkü ilk kez kilisede karşılaştılar ve kiliseden çıkınca yerde kamyonetten dökülen elmalar vardı. ama atı anlamadım. neyse,çok da izlenesi değil